Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The House with a Clock in Its Walls 2018 online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
The House with a Clock in Its Walls 2018 online gratis subtitrat in romana un film regizat de Eli Roth si jucat de actori talentati precum Cate Blanchett, Jack Black si Kyle MacLachlan. În 1953, Lewis Barnavelt, în vârstă de zece ani, merge la New Zebedee, Michigan, pentru a trăi împreună cu unchiul său Jonathan într-o casă veche, scârboasă, care are o inimă misterioasă.

Recent, orfani, Lewis vrea doar să aibă o copilărie normală, dar în curând descoperă că este în linie pentru orice altceva decât pentru asta. Unchiul Jonathan este de fapt un negru mediocru, dar bine intenționat, în timp ce vecinul și prietenul său apropiat Florența Zimmerman este o vrăjitoare mai puternică.

Casa pe care tocmai a intrat-o Lewis a fost anterior deținută de Isaac și Selena Izard. Înainte de a muri, acest cuplu sinistru a construit un ceas puternic care este ascuns undeva în pereții casei, unde se bate pe vecie, încercând să tragă lumea într-o aliniere magică care i-ar fi permis lui Isaac să aducă sfârșitul lumii.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The House with a Clock in Its Walls 2018 online gratis subtitrat in romana

The House with a Clock in Its Walls 2018 online gratis subtitrat in romana un film regizat de Eli Roth si jucat de actori talentati precum Cate Blanchett, Jack Black si Kyle MacLachlan. În 1953, Lewis Barnavelt, în vârstă de zece ani, merge la New Zebedee, Michigan, pentru a trăi împreună cu unchiul său Jonathan […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?