Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Hollow Child (2017), online HD

Advertising

Loading...

Samantha și-a trăit viața în case diferite. Acum, trăind într-un oraș mic, nu simte niciodată că se simte bine, chiar și cu propria familie. Deci, este posibil ca nu știe ce să facă cu o suroară curioasă, numită Olivia. Într-o zi, Sam alungă în mod nemilos pe Olivia, care se rătăcește în pădure pe cont propriu și dispare.

Samantha has lived her whole life in different foster homes. Now living in a small town, she never feels like she quite fits in, even with her own current foster family who might adopt her, or the boy who follows her around doing her classwork. So, it’s perhaps natural that she doesn’t know what to do with a curious tagalong little sister named Olivia. One day, Sam callously ditches Olivia, who wanders off into the woods on her own and disappears.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Hollow Child (2017), online HD

Samantha și-a trăit viața în case diferite. Acum, trăind într-un oraș mic, nu simte niciodată că se simte bine, chiar și cu propria familie. Deci, este posibil ca nu știe ce să facă cu o suroară curioasă, numită Olivia. Într-o zi, Sam alungă în mod nemilos pe Olivia, care se rătăcește în pădure pe cont […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?