Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Hitman’s Bodyguard (2017) Online Subititrat HD

Advertising

Loading...The Hitman’s Bodyguard (2017) online subtitrat este gratis la calitate HD. Bodyguard-ul lui Hitman „este la fel de aproape de un desen animat live-action, așa cum probabil veți obține în acest an – știi, genul în care cineva lovește o gaură în formă de cannon prin abdomenul lui Wile E. Coyote sau un baton de dinamită îl reduce la o grămadă de cenușă, iar următorul lucru pe care îl știi, el este în sus și îl urmărește din nou pe Runner. Nu este un stil care funcționează mult timp (vezi „Shoot ‘Em Up” sau flopul timpuriu al lui Arnold Schwarzenegger „The Villain”), dar în mâinile „Helmut The Expendables 3” Patrick Hughes – și mai important, datorită chimia stelelor Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds – face pentru o comedie comică de acțiune cu șuruburi ridicolă.
Premisa este simplă: Jackson joacă rolul hitmanului, Darius Kincaid, Reynolds îl joacă pe bodyguardul lui, Michael Bryce, și ambii trebuie să ajungă de la Londra la Haga fără a fi omorâți. Acest lucru este mai ușor de spus decât o armată aparent inepuizabilă de mercenari belaruse face tot posibilul pentru a le freca pe amândouă (în măsura în care au tras bazooka în canalele din Amsterdam) pentru a împiedica Kincaid să dea mărturie împotriva războinicului genocid Vladislav Dukhovich (Gary Oldman, răul pur din ochii lui, în timp ce restul feței sale este ascuns în spatele protezelor feței). The Hitman’s Bodyguard (2017)  online subtitrat este un film de nota 10. Jackson și Reynolds vin la masă cu personalități personale foarte distincte, și este clar că comedia murmurată a trecut printr-o rescriere serioasă pentru a se potrivi celor doi conducători. Luați linia lui Bryce, „Acest tip a ruinat singur cuvântul” nenorocit „, folosit pentru a descrie un bărbat care a înălțat folosirea explevatorului la o artă (modul în care actorul Clay Davis a corneat lungul, tras” sheeeee-it „). Într-un film care este doar așa în departamentul de acțiune, distracția adevărată provine de la neînțelegerea dintre cele două stele – care se încadrează undeva între „Bringing Baby” și stilul combativ, cu atitudine înaltă a filmelor prietenilor lui Shane Black.
Restul este atat de mare, singura modalitate de a se juca este sa o tratezi ca pe un desen animat Roadrunner, unde Kincaid poate sa ia un glonte la picior, sa extraga bulletul in sine (o clișeu Rambo-era, menita sa transmina pietricele realismul pe fondul violenței absolut incredibile) și sari de pe un acoperiș, fără a limpezi. O scară de primăvară scade în comparație cu „Atomic Blonde” de luna trecuta (deși acest film folosește mai bine cântecele din anii ’80), în timp ce alte secvențe sunt fie prea asistate de calculator, fie împușcate cu dubluri de cascadă evident – ca atunci când poartă Bryce casca pentru întreaga urmărire a motocicletei trase.
O altă scenă parodizată peste creditele de la capăt are un Reynolds neclintit, suprapusă peste capitala olandeză, care nu se dezlănțuiește de baia de sânge brutală care se desfășoară în spatele lui. Actorul a mers chiar și la Amsterdam? Acest lucru nu este clar, deși echipajul a făcut cu siguranță, cu unități din Olanda, Bulgaria și Marea Britanie acordând un peisaj deosebit și o valoare de producție serioasă uneia dintre cele mai distractive acțiuni ale Millennium Media. Venind dintr-o companie cunoscută pentru filmele pirotehnice B, „The Bodyguard al lui Hitman” este mai bună decât echivalentele mult mai costisitoare ale studiourilor (cum ar fi „mexicanul”, „The Bounty Hunter” și „This Means War”). The Hitman’s Bodyguard (2017) online subtitrat face parte din categoria filme online 2017.
În plus, vine cu bonusul suplimentar de ascultare a lui Samuel L. Jackson cântând originalul (Oscar-eligibile?) Ditty „Nimeni nu devine în viață”, de asemenea, prezentate peste creditele de închidere. Este un spectacol frumos de versatilitate de la un actor care este foarte confortabil în roata sa de roată aici, ultra-răcoros și ghinion-unkillable ca el râde de fiecare racla. Reynolds îl joacă drăguț, dar Jackson îl fură spectacolului, punându-l pe Bryce în locul lui cu întrebarea existențială – tipul de filosof-victima pe care Jules Winnfield l-ar fi cerut în „Pulp Fiction” despre care dintre cei doi bărbați a ales calea cea mai dreaptă: „Cine ucide pe nenorociții răi sau pe cel care îi protejează”?

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Hitman’s Bodyguard (2017) Online Subititrat HD

The Hitman’s Bodyguard (2017) online subtitrat este gratis la calitate HD. Bodyguard-ul lui Hitman „este la fel de aproape de un desen animat live-action, așa cum probabil veți obține în acest an – știi, genul în care cineva lovește o gaură în formă de cannon prin abdomenul lui Wile E. Coyote sau un baton de dinamită […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?