Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Highwayman (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


The Highwayman (2018) Online Subtitrat gratis. Alfred Noyes a scris într-un moment în care regulile despre forma și conținutul poeziei se schimbau, dar nu știați asta din lectura lucrării sale. Noyes a fost un critic al modernismului, experimentând cu formă și conținut poetic. Poezia lui Noyes este profund romantică în stil: teme de dragoste și soartă sunt proeminente, iar natura joacă un rol important. Acest lucru este valabil în special pentru „The Highwayman”, una dintre cele mai populare opere ale sale, publicată în 1906 într-o revistă literară cu circulație largă. Limbajul figurativ viu și povestirea puternică a lui „The Highwayman” sunt tipice stilului lui Noyes. Filmul The Highwayman (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Povestea lui „The Highwayman” este dramatică și include numeroase tropuri care se regăsesc frecvent în romantismul gotic, un subgenre mai închisă a romantismului. Aceste calități au făcut-o multumită multor cititori, printre care Anne of Green Gables, cea mai faimoasă (deși fictivă) poezie. Într-o noapte furtunoasă, un stăpân (adică un om care își trăiește viața prin jefuirea celor bogați pe drumuri deschise) se îndreaptă cu îndrăzneală spre un han.
Se duce acolo să-i întâlnească pe iubitul său, Bess, fiica proprietarului. Noyes spune că autostrada o semnalează pe când fluiera o melodie pe fereastră, spunând cititorilor că el și Bess au obiceiul de a se întâlni astfel. Sunt auzit de un servitor de han, Tim, care este de asemenea îndrăgostit de Bess. Autostrada îi spune lui Bess că va ieși să facă un jaf, dar ar trebui să se întoarcă înainte de dimineață. El îi promite că, chiar dacă va trebui să se ducă la fugă, se va întoarce la ea în noaptea următoare: Voi veni la tine la lumina lunii, deși iadul ar trebui să blocheze drumul! O asemenea prefigurare, desigur, nu este niciodată o veste bună. Tim îl trădează pe ticălosul soldaților regilor. Filmul The Highwayman (2018) Online Subtitrat este acum in limba romana si la calitate HD. Bess așteaptă toată ziua în zadar. La apus, soldații regelui vin la han, căutând pe cel care se duce. Îl hărțuiesc pe Bess, o leagă și o pună cu un pistol pe piept, ca să nu se poată mișca. Bess este în agonie de suspans. Noyes ne spune că sângele venelor ei, în lumina lunii, a bătut la refrenul dragostei ei. Când aude, în cele din urmă, calul șoferului, se împușcă pentru ai avertiza de capcana soldaților.
Reacția șoferului îi spune cititorilor că este atât de inteligent, cât și de curajos. Când aude împușcătura, se întoarce și pleacă. În dimineața următoare, el aude de moartea lui Bess și se întoarce din nou chiar mai repede: în spate, el se înfuria ca un nebun, strigând un blestem spre cer. Așa cum Bess a murit pentru dragostea ei față de el, el moare pentru că a iubit-o. Stanzile finale ale poemului sugerează că, după moarte, fantomele lor rămân împreună, întâlnindu-se întotdeauna la fereastra hanului. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Highwayman (2018) Online Subtitrat HD

The Highwayman (2018) Online Subtitrat gratis. Alfred Noyes a scris într-un moment în care regulile despre forma și conținutul poeziei se schimbau, dar nu știați asta din lectura lucrării sale. Noyes a fost un critic al modernismului, experimentând cu formă și conținut poetic. Poezia lui Noyes este profund romantică în stil: teme de dragoste și soartă […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?