Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat

Advertising

Loading...

Ne aflăm în anul 1962, iar Olli Mäki (Jarkko Lahti) este un finlandez amator din oraşul Kokkola care face pasul către boxul profesionist, iar în timp ce se afla la o nuntă el se îndrăgosteşte până peste cap de prietena lui Raija (Oona Airola). Ei călătoresc împreună la Helsinki unde managerul său, Elis Ask (Eero Milonoff), pune la cale cel mai mare pas din cariera lui Olli: o luptă pentru centura mondială la categoria lui împotriva faimosului boxer american Davey Moore (John Bosco Jr.) care va avea loc pe stadionul olimpic din Helsinki.

Meciul va fi unul dintre cele mai mari evenimente sportive din istoria Finlandei, în ciuda faptului că majoritatea oamenilor – incluzându-l chiar şi pe Olli – sunt scoptici referitor la şansele de reuşită. Moore are un record impresionant în materie de meciuri câştigate, spre deosebire de Olli. Pregătirile de dinaintea meciului nu sunt nici ele lipsite de probleme.

Categoria la care se află Olli de obicei este una superioară celei la care va urma să îl înfrunte pe Moore, aşa că el va avea nevoie să slăbească mai multe kilograme în decurs de doar două săptămâni pentru a trece de proba cântarului. Entuziasmul lui Ellis referitor la meci îl face să angajeze o echipă de filmare care să documenteze totul, iar pregătirile lui Olli sunt întrerupte tot mai des de diverse lucruri, inclusiv întâlniri de protocol cu sponsorii. Circul din jurul acestui meci îl apasă tot mai mult pe Olli însă se îndrăgosteşte şi mai tare de Raija – aceasta însă se consideră a fi o povară pentru el în pregătirea meciului si hotărăşte să se întoarcă în Kokkola.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Happiest Day in the Life of Olli Mäki, Online Subtitrat

Ne aflăm în anul 1962, iar Olli Mäki (Jarkko Lahti) este un finlandez amator din oraşul Kokkola care face pasul către boxul profesionist, iar în timp ce se afla la o nuntă el se îndrăgosteşte până peste cap de prietena lui Raija (Oona Airola). Ei călătoresc împreună la Helsinki unde managerul său, Elis Ask (Eero […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?