Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The First Purge 2018 online subtitrat in romana

Advertising

Loading...
The First Purge 2018 online subtitrat in romana, apare in premiera pe data de 4 iulie 2018, asa ca nu ezitati sa il vizionati.

În spatele fiecărei tradiții se află o revoluție. Următoarea Zi a Independenței, asistăm la creșterea celor 12 ore de nelegiuire anuale ale țării noastre. Bine ați venit la mișcarea care a început ca un simplu experiment: Prima epurare. Pentru a împinge rata criminalității sub un procentaj pentru restul anului, Părinții noștri fondatori ai Americii (NFFA) testează o teorie sociologică care provoacă agresiune într-o singură noapte într-o comunitate izolată. Dar când violența asupritorilor se întâlnește cu furia celor marginalizați, contagiunea va exploda de la granițele procesului-oraș și se va răspândi peste națiune.

Pentru a împinge rata criminalității sub un procentaj pentru restul anului, Părinții noștri fondatori ai Americii (NFFA) testează o teorie sociologică care provoacă agresiune într-o singură noapte într-o comunitate izolată. Dar când violența asupritorilor întâlnește furia marginalizată, contagiunea va exploda de la granițele procesului-oraș și se va răspândi peste națiune.

The First Purge 2018 online subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The First Purge 2018 online subtitrat in romana

The First Purge 2018 online subtitrat in romana, apare in premiera pe data de 4 iulie 2018, asa ca nu ezitati sa il vizionati. În spatele fiecărei tradiții se află o revoluție. Următoarea Zi a Independenței, asistăm la creșterea celor 12 ore de nelegiuire anuale ale țării noastre. Bine ați venit la mișcarea care a […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?