Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat in romana gratis. Jason Statham și-a exprimat dragostea pentru franciza The Expendables. Pe co-star Sylvester Stallone, el a spus: „Lucrul cu Sylvester Stallone este dincolo de o prindere momentan, îmi amintesc că am crescut în vizionarea filmelor sale și că am fost regizat de el și că am fost într-un film pe care el la produs și a fost umăr la umăr cu Sly este un privilegiu orice om care iubește filmele de acțiune nu-și va întoarce niciodată nasul. Adică, e grozav, voi face cât vrea. Arnold Schwarzenegger îi spune lui EW că nu va apărea în The Expendables 4, fără Sylvester Stallone, care a plecat de la continuarea acțiunii. „Nu există Expendables fără Sly”, spune starul Terminator. „N-aș face niciodată filmul fără el, nu.”
Vinerea trecută, reprezentantul lui Stallone a confirmat lui EW că actorul sa retras din cea de-a patra tranșă a francizei de acțiune, deoarece el și șeful Nu Image / Millennium, Avi Lerner, nu au reușit să găsească un teren comun pentru un nou regizor, scenariu și anumite elemente calitative a filmului. Pe lângă faptul că a jucat liderul mercenar Barney Ross în seria Expendables, Stallone a cusut și primele trei filme și a regizat franciza din 2010 – inaugurând The Expendables. The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat este un film de actiune si aventura pura! Schwarzenegger însuși a jucat caracterul Trench în primele trei filme Expendables, dar explică faptul că știe puține detalii despre cel de-al patrulea film propus în franciză. „Nu am văzut scenariul; Nici măcar nu știu dacă există un scenariu, chiar dacă vor să tragă din nou în august, așa cum o fac de obicei „, spune actorul. Chiar dacă Stallone se întoarce la proiect, Schwarzenegger insistă că el nu va apărea într-un al patrulea filmul, dacă nu a simțit că personajul său a fost dezvoltat în mod corespunzător, ceea ce el crede că nu sa întâmplat la The Expendables din 2014.
„Stii, cred ca primul si al doilea au fost minunate”, a spus el. „Dar, al treilea, m-am gândit că partea mea nu a fost scrisă bine. De asemenea, nu a fost bine jucat în film, în ceea ce mă privește. Poate că alți oameni au crezut diferit. Dar nu am crezut că am o valoare în film. Îmi place franciza, apropo. Cred că este o franciză spectaculoasă, The Expendables. Cred că Sly are idei bune, ce vrea să facă cu el și cred că dacă scriu un scenariu foarte bun, în care partea mea este foarte bine dezvoltată, aș face-o. Dacă nu, atunci nu o voi face. The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat un film de nota 10. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat

The Expendables 4 (2018) Online Subtitrat in romana gratis. Jason Statham și-a exprimat dragostea pentru franciza The Expendables. Pe co-star Sylvester Stallone, el a spus: „Lucrul cu Sylvester Stallone este dincolo de o prindere momentan, îmi amintesc că am crescut în vizionarea filmelor sale și că am fost regizat de el și că am fost într-un […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?