Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Equalizer 2 (2018) Online subtitrat

Advertising

Loading...The Equalizer 2 (2018) online subtitrat in limba romana la calitate HD. După cum era de așteptat, Sony a întârziat lansarea Equalizer-ului 2 cu un an. Acum va fi în cinematografe în 14 septembrie 2018. Iată povestea noastră despre anunțul continuării …
Denzel Washington și regizorul Antoine Fuqua se alătură pentru a treia oară în The Magnificent Seven, care sosește în cinematografele din Marea Britanie astăzi. Și au deja a patra colaborare pe carduri, deoarece acum sa confirmat că ambii se vor întoarce pentru o continuare a ecranului mare pe Equalizer.
Anterior, a fost deja dezvăluit că Washingtonul va reveni la bord pentru noul film. Dar într-un Q & A deținut de Collider, producătorul Todd Black a confirmat acum că regizorul Fuqua va reveni, de asemenea. The Equalizer 2 (2018) Online subtitrat este gratis. Filmul urma să fie lansat pe 29 septembrie 2017, deși este sigur să spunem că există o șansă sportivă că data va fi împinsă înapoi. Er, în primul rând pentru că filmul este puțin probabil să înceapă chiar să tragă până atunci.
În cuvintele lui Todd Black, „scenariul se termină. Începem filmările imediat după Ziua Muncii, poate chiar înainte de Ziua Muncii, în funcție de programul lui Denzel. Deci, Equalizer 2 va începe filmarea în luna septembrie a anului viitor, poate mai devreme în funcție de un alt film pe care îl filmăm cu Denzel înainte de asta. O să facem un pic mai mult de lucru și o să mergem imediat la casting pentru nemesisul său „. The Equalizer 2 (2018) Online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Equalizer 2 (2018) Online subtitrat

The Equalizer 2 (2018) online subtitrat in limba romana la calitate HD. După cum era de așteptat, Sony a întârziat lansarea Equalizer-ului 2 cu un an. Acum va fi în cinematografe în 14 septembrie 2018. Iată povestea noastră despre anunțul continuării …Denzel Washington și regizorul Antoine Fuqua se alătură pentru a treia oară în The Magnificent […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?