Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The DUFF 2015, Online Subtitrat

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The DUFF 2015, Online Subtitrat

Filmul spune povestea Biancăi Piper (Mae Whitman), o adolescentă inteligentă care se străduieşte să se conformeze standardelor sociale de frumuseţe şi compatibilitate romantică. Ea se bucură de ultimul an de liceu împreună cu două prietene apropiate – Jess (Skyler Samuels) şi Casey (Bianca A. Santos) – care sunt mult mai populare decât ea. De asemenea, Bianca este vecină şi fostă prietenă cu Wesley Rush (Robbie Amell), un star din echipa de fotbal a liceului. Ea este îndrăgostită de un chitarist pe nume Toby Tucker (Nick Eversman) şi se duce la o petrecere în speranţa că va vorbi cu el.

Petrecerea cu pricina, găzduită de antipatica Madison Morgan (Bella Thorne), se transformă într-un dezastru pentru ea deoarece acolo se află şi Wesley care, cu multă răutate şi aroganţă, îi spune că ea este „The DUFF”, adică partea urâtă şi grasă a unui grup de prietene. Acest membru nu trebuie neapărat să fie urât sau gras, îi explică el, ci este doar persoana care e cel mai puţin populară din cadrul unui grup şi cea mai accesibilă dintre ele.

Oamenii se folosesc de aceşti „DUFF” pentru a se apropia de persoanele mai populare din acel grup. Bianca se simte insultată şi devastată de această afirmaţie, însă curând îşi dă seama că, de fapt, Wesley are dreptate. Studenţii din liceul ei sunt interesaţi de ea doar pentru a se apropia de Casey şi Jess. Ea se enervează şi le scoate de la prieteni pe reţelele de socializare şi se distanţează de ele în realitate. Atunci când aude că Wesley are nişte dificultăţi la învăţătură, ea îi propune o înţelegere: să o înveţe cum să nu mai fie DUFF în schimbul ajutorului la învăţat.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?