Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Dinner (2017)

Advertising

Loading...The Dinner (2017) online subtitrat in romana hd cel mai recent film al lui Oren Moverman este destul de provocare. Ea are personaje dificile, un dialog, o construcție discomforting complicate si se intinde pe doua ore. Nimeni nu poate acuza Cina de a fi timide, dar aș dori să-l acuză că ar fi un dezastru ambițios. Din fericire, nu o mizerie de nesuportat.

Cu toate ca Richard Gere (Stan) titluri, este Steve Coogan (Paul), jucând fratele său, care pare să conducă la început. Într-un accent american neașteptat, el narează cu cinism mizantrop, ca pregătirile pentru un eveniment de cină sunt în curs de desfășurare. Narațiunea se oprește la un moment dat și se întoarce la întâmplare pe tot parcursul filmului – doar una dintre mai multe incoerențe mici, care fac totul se simt neobișnuit. relația lui Stan și Paul este tensionată, cel mai bun caz, în timp ce soțiile lor Kate (Rebecca Hall) și Claire (Laura Linney) acționează ca mediatori. O parte materia întunecată pare să le fi adus împreună la un restaurant elitist oferind lushness culinare; o chestiune care se desfășoară într-un ritm lent, întrețesut cu Stan luptă pentru a trece un proiect de lege în Congres, obsesiile lui Pavel Gettysburg, afacerile suspecte ale copiilor lor, traume personale din trecut, peste tot mai multe cursuri de o masă de sondare impresionant.

Pentru un film care dorește să abordeze tema nobile divide sociale, ea începe senzație foarte personal. Pe masura ce progreseaza, acesta se distanțează de Pavel să se concentreze pe imaginea de ansamblu și gravitează în jurul lui Stan. Este o mișcare dificil de a trage off, ca un sentiment de înstrăinare are loc în privitorul, care trebuie să accepte defectele adânci suprafață în “obiectul de atașament”. M-am simțit un pic irecuperabile, care a culminat cu un final subpar.

Dar nu a fost un naufragiu complet, Stan, alături de Kathey și Claire, a reușit să lupte atenția mea. Într-adevăr, este cuvântul la tranta drept, în ceea ce se dovedește a fi o mai mică decât pașnică digestiv. Întreaga preachiness din ultimele treizeci de minute sau cam asa este la limita cras, dar angajarea, într-un fel de viscerală fel. Este o plată decentă după nouăzeci de minute de fluctuante intensitate.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
The Dinner (2017)

The Dinner (2017) online subtitrat in romana hd cel mai recent film al lui Oren Moverman este destul de provocare. Ea are personaje dificile, un dialog, o construcție discomforting complicate si se intinde pe doua ore. Nimeni nu poate acuza Cina de a fi timide, dar aș dori să-l acuză că ar fi un dezastru […]

Genul: 2017, Drama, Filme 2017, Mister, Thriller

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?