Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Dead Zone – Zonă Moartă, filme online subtitrat în Română

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

The Dead Zone 1983 (Zonă Moartă) film online HD subtitrat în Română

În oraşul Castle Rock, Maine, Johnny Smith, un tânăr profesor, este îndrăgostit de o colegă pe n ume Sarah Bracknell. După ce suferă de-o migrenă în timpul unei curse în carusel, Johnny o refuză politicos pe Sarah atunci când aceasta îl întreabă dacă vrea să petreacă noaptea împreună cu ea. În timp ce se îndreaptă spre casă într-o noapte furtunoasă, el este implicat într-un accident rutier şi ajunge în comă. Când se trezeşte în cele din urmă, el se regăseşte în grija doctorului Sam Weizak şi află că a petrecut cinci ani în starea de comă.

Între timp, Sarah s-a măritat şi are un copil. De asemenea, Johnny descoperă că deţine în momentul de faţă o abilitate psihică de-a afla secretele oamenilor prin intermediul unui contact fizic. Când atinge mâna unei asistente, el are o viziune cu fiica acesteia prinsă într-un foc. El mai vede şi faptul că mama lui Weizak, despre care se credea că a murit în urmă cu mulţi ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, este încă în viaţă.

Pe măsură ce veştile referitoare la acest dar pe care-l are se răspândesc, Johnny este solicitat de către un şerif să-l ajute cu un caz de crime în serie, dar el doreşte să fie lăsat în pace şi refuză să se implice. Sarah îl vizitează ulterior şi cei doi au o aventură amoroasă pe care au ratat-o în trecut. Răzgândindu-se, Johnny îl caută pe şerif şi acceptă să-l ajute, iar prin intermediul unei viziuni de la locul faptei el descoperă că un apropiat de-al şerifului este criminalul.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?