Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Dead Zone – Zonă Moartă, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

The Dead Zone 1983 (Zonă Moartă) film online HD subtitrat în Română

În oraşul Castle Rock, Maine, Johnny Smith, un tânăr profesor, este îndrăgostit de o colegă pe n ume Sarah Bracknell. După ce suferă de-o migrenă în timpul unei curse în carusel, Johnny o refuză politicos pe Sarah atunci când aceasta îl întreabă dacă vrea să petreacă noaptea împreună cu ea. În timp ce se îndreaptă spre casă într-o noapte furtunoasă, el este implicat într-un accident rutier şi ajunge în comă. Când se trezeşte în cele din urmă, el se regăseşte în grija doctorului Sam Weizak şi află că a petrecut cinci ani în starea de comă.

Între timp, Sarah s-a măritat şi are un copil. De asemenea, Johnny descoperă că deţine în momentul de faţă o abilitate psihică de-a afla secretele oamenilor prin intermediul unui contact fizic. Când atinge mâna unei asistente, el are o viziune cu fiica acesteia prinsă într-un foc. El mai vede şi faptul că mama lui Weizak, despre care se credea că a murit în urmă cu mulţi ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, este încă în viaţă.

Pe măsură ce veştile referitoare la acest dar pe care-l are se răspândesc, Johnny este solicitat de către un şerif să-l ajute cu un caz de crime în serie, dar el doreşte să fie lăsat în pace şi refuză să se implice. Sarah îl vizitează ulterior şi cei doi au o aventură amoroasă pe care au ratat-o în trecut. Răzgândindu-se, Johnny îl caută pe şerif şi acceptă să-l ajute, iar prin intermediul unei viziuni de la locul faptei el descoperă că un apropiat de-al şerifului este criminalul.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Dead Zone – Zonă Moartă, filme online subtitrat în Română

The Dead Zone 1983 (Zonă Moartă) film online HD subtitrat în Română În oraşul Castle Rock, Maine, Johnny Smith, un tânăr profesor, este îndrăgostit de o colegă pe n ume Sarah Bracknell. După ce suferă de-o migrenă în timpul unei curse în carusel, Johnny o refuză politicos pe Sarah atunci când aceasta îl întreabă dacă […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?