Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Cloverfield Paradox (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...Extremitatea de a viziona Paradoxul Cloverfield – un spectator de filme noi nu se aștepta să vadă încă trei luni – sa disipat cam la jumătatea unei versiuni de scenă de lansare a expoziției de film plină de expunere a sirenelor care plânge să-ți spună să-ți iei telecomanda și să urmărești altceva în schimb.

Inițial, intitulat ” God Particle” și lansat pentru o versiune apărută de Paramount în aprilie, cea mai recentă intrare în canonul filmelor Cloverfield a fost în mod neașteptat dezvăluită de Netflix, în loc de ceea ce mulți au considerat o altă mutație „genială” de la producătorul JJ Abrams.

Geniul este cuvântul potrivit: până la sfârșitul luni (5 februarie), a devenit clar că decizia a fost o cascadă ( foarte costisitoare ) care ia ademenit pe oameni – dezarmată de elementul surprinzător – în a privi un șuvoi îngrozitor de groaznic. Nu au existat recenzii de o stea pentru a întoarce oamenii, vezi.

Filmul regizat de Julius Onah este amplificat de dezamăgirea jocului. Stabilit în anul 2028, urmează o echipă de cadeți de spațiu, în încercarea de a oferi un Pământ aflat în dificultate cu energie infinită. Cum exact legăturile cu Cloverfield – lansate acum zece ani în ianuarie – pot părea confuz și rămân astfel în momentul în care creditele încep să se rostogolesc. Cronologia învechită este explicată cu fiecare mențiune a celor de la (spoilerul) care subliniază complet ceea ce a făcut ca filmul Matt Reeves să-l trateze și surpriza lui 2016 continuă 10 Cloverfield Lane astfel de delicii: filme monstru întemeiate în realism. Această ultimă intrare a transformat seria dintr-o dată într-o falsă.

Cea mai mare parte a divertismentului vine sub forma unui ansamblu impresionant (Oyelowo! Ziyi! Brühl!) Care încearcă să transforme personajele într-o singură notă încât vă amintiți numele lor în ceva care merită timpul (și timpul lor). Toată lumea se străduiește să-și ascundă panica, sperând că apariția lor într-un proiect „Abrams”, pe care-l vor „pierde”, îi poate ajuta să devină nemaipomenită (doar Gugu Mbatha-Raw, Ava, reușește).

Au semnat pe linia întreruptă, în credința oarbă, că atașamentul său ar salva acest lucru – un film care nici măcar nu încearcă să explice cum personajul lui Elizabeth Debicki a ajuns să fie fuzionat cu un zid – de a deveni dezastrul nemaivăzut? Foarte probabil – dar nu că le puteți da vina pe ele.

De la Super 8 la serialul de televiziune Lost , care schimbă jocul , Abrams – un showman care a reușit până acum să se dovedească de neoprit – și-a construit o carieră din povești de tip „mystery box” (destul de literal în cazul acesta). Cu toate că numele său este atașat creditelor, cu toate acestea, greu de văzut un astfel de maestru fiind responsabil pentru eșecurile…

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Cloverfield Paradox (2018) online subtitrat

Extremitatea de a viziona Paradoxul Cloverfield – un spectator de filme noi nu se aștepta să vadă încă trei luni – sa disipat cam la jumătatea unei versiuni de scenă de lansare a expoziției de film plină de expunere a sirenelor care plânge să-ți spună să-ți iei telecomanda și să urmărești altceva în schimb. Inițial, […]

Genul: 2018

Tag-uri: ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?