Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Chamber (2016) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


The Chamber (2016) Online Subtitrat in romana la format HD. Fără stele de valoare a numelui sau rechin care adaugă valoare filmelor de capcană apoasă, cum ar fi In Deep și Shallows, pare o propoziție teatrală marginală, dar suspansul său eficient și momentele de șoc – niște răni foarte urâte – o fac un lucru decent diverse platforme de vizualizare acasă. Debutul scriitorului-regizor Parker este probabil să aterizeze în mai multe concerte cu privire la puterea activității sale aici. Pe parcursul primelor minute, pilotul submersibil suedez Mats (Johannes Kuhnke) este comandat de către căpitanul său să-i ia pe specialistul american în ascuns, Red (Charlotte Salt) și pe doi minioni (Elliot Levey, James McArdle) misiune. Restul filmului are loc în camera de titlu unde, după preluarea datelor de la o dronă coborâtă, Red ordonă ca aeronava fără pilot să fie distrusă pentru ao ține departe de mâinile inamice, ignorând avertismentul lui Mats că aruncarea unei bombe lângă vechiul său ruginit hulk este o idee rea.
În cazul în care submersibilul este rotit cu susul în jos, apa începe să crească înăuntru, un om este rănit grav de un bolț care îl împușcă ca un glonț, altul demonstrează calitățile maniacale pe care un tip dur dăde mereu în subfilm : Michael Biehn în The Abyss) și Mats trebuie să o soluționeze pe MacGyver, în ciuda faptului că are doar două costume de evadare pentru patru persoane. Este, de asemenea, posibil ca nava de susținere a suprafeței să fi fost urcată de către nord-coreeni, transformând șuruburile și mai mult. The Chamber (2016) Online Subtitrat este un film de 88 de minute.
Regizorul Ben Parker dă dramă dramelor într-un spațiu mic și tăiat timp de alergare, cu o serie escaladată de contrivanțe, pentru a-și da transpirația, sângerarea exprimată de personaje într-un timp mizerabil, umed. Este un thriller eficient, deși numai Kuhnke (starul forței majore) se ocupă mai degrabă de dramă de stoc ca fiind civilul lumpen, care se dovedește a fi mai inteligent decât profesioniștii în domeniul militar-spionaj, cu Salt făcându-se -in-extremis, Levey jucând multă suferință și decentă și McCardle ca un tun violent – care-face-lucru-mai rău. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Chamber (2016) Online Subtitrat

The Chamber (2016) Online Subtitrat in romana la format HD. Fără stele de valoare a numelui sau rechin care adaugă valoare filmelor de capcană apoasă, cum ar fi In Deep și Shallows, pare o propoziție teatrală marginală, dar suspansul său eficient și momentele de șoc – niște răni foarte urâte – o fac un lucru decent […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?