Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Black Hand (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


The Black Hand (2018) Online Subtitrat un film de drama foarte bun. Cartea lui Talty îl urmează pe Joe Petrosino, un polițist NYPD curajos, care, după o bandă nemiloasă care a ieșit din Italia și în America (a cărei carte de vizită era o mână neagră), a răpit oamenii și a exorbit banii de la familiile lor. Ei au fost nemulțumiți de familiile italiene care respectau legea, care erau înspăimântate, dar totuși l-au ajutat pe Petrosino în spatele scenei, când puteau, deoarece viciile grupului de hoți nu știau limite. Petrosino, care era fluent în italianul care sa imigrat în sine, a fost hărțuit în căutarea lui – și chiar a lucrat cu forțele de ordine italiene – însă, din nefericire, în cele din urmă ar muri în mâinile lor. El a venit ca un copil în această țară, strălucind pantofii în fața unei secții de poliție, înainte de a deveni entuziasmat și inspirat de aceia pe care el le-a privit literal. The Black Hand (2018) Online Subtitrat la calitate HD. Dar, înainte de moartea lui, a arestat și deportat zeci, ca și mulți dintre acești infractori, de dragul propriei moșteniri. Potrivit arhivelor istorice, omul de drept nu a vrut ca italienii care vin în această țară să fie cunoscuți ca simple criminali.
Acest gunoi la asasinat în cele din urmă, tăindu-l cu sânge rece și lăsându-i văduva, Adelina, și copilul tatălui orfan. A fost ucis în 1909 la Palermo, într-o misiune de constatare a faptelor; el a crezut că se întâlnea cu un informator confidențial, dar în schimb intra în moartea sa. Mâna Neagră a existat la începutul secolului al XX-lea aici în SUA – la sfârșitul anilor 1890 și începutul anilor 1900 – și a fost considerată precursorul mafiei americane .
Alți oficiali ai legii au fost asasinați de The Hand Negre, dar Petrosino a fost, de departe, cel mai faimos – probabil din cauza stăpânului său. Există, de asemenea, o expoziție despre el în Muzeul NYPD.
Ellen Goldsmith-Vein și Jeremy Bell de la The Gotham Group vor produce. Jennifer Davisson va produce, de asemenea, cu Gotham, precum și Nathaniel Posey în numele lui Appian. Ashley Brucks și Gabby Canton sunt directorii de la Paramount care vor supraveghea. The Black Hand (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Talty este cel mai bine vandut autor al celor sase carti dedicate istoriei si realizarilor individuale. În calitate de ghostwriter, lucrarea lui Talty include o datorie a căpitanului, care a stat la baza filmului nominalizat la Oscar, Capitanul Phillips.
Viitorul său Under The Same Sky urmărește experiențele brutale ale băiatului nord-coreean în timpul Great Famine și evadarea sa în America. Printre alte lucrări se numără primul relatare a evadării lui Dalai Lama din Tibet și o istorie uriașă a lui Napoleon în timpul războiului. Cele două cărți electronice recente, The Secret Agent și Operation Cowboy, au fost amândouă dintre cele mai bine vândute Amazon, Agentul Secret a fost numit, de asemenea, „cel mai bun Kindle Unic al Anului” de subțire. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Black Hand (2018) Online Subtitrat

The Black Hand (2018) Online Subtitrat un film de drama foarte bun. Cartea lui Talty îl urmează pe Joe Petrosino, un polițist NYPD curajos, care, după o bandă nemiloasă care a ieșit din Italia și în America (a cărei carte de vizită era o mână neagră), a răpit oamenii și a exorbit banii de la familiile […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?