Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Best of Enemies (2019) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

The Best of Enemies (2019) online subtitrat in romana. Bazat pe o poveste reală ce a avut loc în Durham în 1971, filmul rememorează evenimentele ce au dus la integrarea şcolilor publice şi la o prietenie ciudată. Ann Atwater, o activistă afro-americană şi organizatoare în comunitate şi Claiborne C.P. Ellis, şeful Ku Klux Klan pornesc o luptă acerbă, unul pentru a obţine drepturi pentru afro-americani, celălalt pentru a-i împiedica. Însă evenimentele vor conduce spre un rezultat neaşteptat, între cei doi luând naştere şi o prietenie care a durat mai mult de 30 de ani.

Filmul The Best of Enemies (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul The Best of Enemies online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
The Best of Enemies (2019) online subtitrat in romana

The Best of Enemies (2019) online subtitrat in romana. Bazat pe o poveste reală ce a avut loc în Durham în 1971, filmul rememorează evenimentele ce au dus la integrarea şcolilor publice şi la o prietenie ciudată. Ann Atwater, o activistă afro-americană şi organizatoare în comunitate şi Claiborne C.P. Ellis, şeful Ku Klux Klan pornesc […]

Genul: Biografic, Drama, film subtitrat, filme 2019, Istoric

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?