Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Beautiful Ones (2017), filme online HD, subtitrat în limba Română

Advertising

Loading...

The Beautiful Ones (2017), filme online HD, subtitrat în limba Română

Filmul multi-despărțit Thriller-ul de gangster Romeo & Juliet, cel mai așteptat thriller gangster de la Romeo & Juliet, Jesse V. Johnson (viitorul Accident Man and Triple Threat ) , a văzut o serie de distincții și câștiguri în ultimii ani, ce ar deveni eliberarea din SUA. Gravitas Ventures a răspuns la această întrebare prin achiziția sa înapoi în Feburary și chiar moreso în ultimele săptămâni, cu propria ei remorcă … în culori.

Nu alb și negru. Nu versiunea asupra căreia reporterii ca mine au dat acestui film filme stralucitoare. Nu. Această culoare, corectată în mod deprimant, și întreaga sa valoare estetică și creativă, aproape în întregime înlănțuită în cel mai bun caz; dacă ați văzut versiunea alb-negru anterioară a filmului, s-ar putea să înțelegeți că acest tratament deosebit de colorant este la fel de important și de viață pentru film ca muzica lui, seturi de piese și performanțe exprimate peste toate condus de actorul Ross McCall – aderarea rolului său la toate lucrurile Steve McQueen este esențial pentru ceea ce conduce chiar sufletul acestui film și … că Gravitas Ventures nu pare să aibă grijă de asta … mă deranjează. Foarte mult.

În plus, mă face să mă întreb, printre altele, pe cine dracu chiar conduce lucrurile la acea companie acolo. O pisică flippantă? Un cimpanzeu plictisit? Cine? Spun acest lucru și, în mod clar, faptul că este vorba de o astfel de decizie corporativă, regresivă și de surdo-coroană, pe o formă de artă apreciată și celebrată, pe care pur și simplu nu o avem nevoie. Și acum, în loc de o acțiune strălucită de acțiune și de crimă, acele tipuri de decizii care fac acum pe cei frumosi să arate ca orice alt film fără suflet, care este vândut în magazine.

Serios, oricine la Gravitas Ventures a decis că acest film trebuie colorat ar trebui să demisioneze sau să fie concediat pe bună dreptate, ca de la această scriere. M-am săturat de distribuitori care fac aceste prostii, deoarece este nedrept nici pentru Johnson, nici pentru distribuitorul care a muncit atât de mult pentru a pune împreună această bijuterie.

Am plasat trailerul oficial de mai jos, dar îl împerechez cu negru internațional și cu o versiune a filmului pentru comparație deschisă pentru cei care nu sunt prea familiari. Vă salut să fiți judecătorii și să decideți ce versiune pare mai potrivită.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
The Beautiful Ones (2017), filme online HD, subtitrat în limba Română

The Beautiful Ones (2017), filme online HD, subtitrat în limba Română Filmul multi-despărțit Thriller-ul de gangster Romeo & Juliet, cel mai așteptat thriller gangster de la Romeo & Juliet, Jesse V. Johnson (viitorul Accident Man and Triple Threat ) , a văzut o serie de distincții și câștiguri în ultimii ani, ce ar deveni eliberarea […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?