Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Un cunoscut hoţ pe nume Dan Cheung (Andy Lau) a calculat în mod greşit ultima sa acţiune şi din acest motiv el a fost capturat de poliţie şi trimis la puşcărie. Cinci ani mai târziu, Cheung îl recrutează pe vechiul său partener Po Chen (Tony Yang) şi încă o persoană nouă pe nume Red Ye (Shu Qi) pentru a fura nişte bijuterii extrem de preţioase aflate în Europa care sunt, însă, păzite cu maximă atenţie de către detectivul francez Pierre (Jean Reno).

Pierre s-a aflat pe urmele lui Cheung vreme de mai mulţi ani şi a făcut tot posibilul să-l prindă pe acesta şi să-l arunce în spatele gratiilor pentru totdeauna. După ce îşi testează abilităţile şi agilitatea, Cheung găseşte un cumpărător pentru bijuteriile cu pricina în persoana lui King Kong (Eric Tsang), liderul unei organizaţii criminale pe care Cheung îl priveşte ca pe un tată. Atunci când cei doi se reunesc, Cheung primeşte o misiune nouă.

În acelaşi timp, pentru a putea să-i captureze pe Cheung şi gaşca lui de hoţi şi a-i aduce în faţa justiţiei, Pierre o convinge pe fosta logodnică a lui Cheung, Amber Li (Zhang Jingchu), care şi-a transformat în timp iubirea faţă de acesta într-o ură teribilă, să i se alăture în vânatoarea sa. Ulterior, un joc de-a şoarecele şi pisica începe între aceştia şi se desfăşoară pe teritoriul mai multor ţări din Europa. După o serie de lupte apropiate, Pierre reuşeşte să afle mai multe informaţii referitoare la Cheung şi când toată lumea pare gata să încheie cazul, adevăratul plan al lui Cheung iese la suprafaţă.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
The Adventurers – Aventurierii, online pe net subtitrat in limba Româna

Un cunoscut hoţ pe nume Dan Cheung (Andy Lau) a calculat în mod greşit ultima sa acţiune şi din acest motiv el a fost capturat de poliţie şi trimis la puşcărie. Cinci ani mai târziu, Cheung îl recrutează pe vechiul său partener Po Chen (Tony Yang) şi încă o persoană nouă pe nume Red Ye […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?