Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tehran Taboo (2017) Online subtitrat

Advertising

Loading...


Tehran Taboo (2017) Online subtitrat in romana gratis. Blunt, furios și de deschidere a ochilor, Tehran Taboo oferă un portret înfricoșător al celui mai mare oraș al Iranului. Gândește-te la asta, pe măsură ce Short Cuts se întâlnește cu Persepolis, deși acea stenografie ușoară nu începe să se înțeleagă cât de mult se petrece, complot și caracter înțelept, în trăsătura animată a lui Ali Soozandeh. Acest lucru este instantaneu clar din prima scenă în care o femeie încearcă să administreze o lovitură de salvare unui cabin care nu-l poate ridica și își prăbușește mașina într-o furie de furie când îi văd fiica ținându-și mâinile în public. Fiul tânăr al femeii se află în spatele cabinei, plictisit, în timp ce toate acestea se întâmplă cu implacarea că această farsă grotescă sa întâmplat destul de des pentru a deveni parte a peisajului.
Coloana sonoră este o melodie de clipuri de știri ale zilei, reclame de burger (unul dintre multele motive recurente) și zgomotele zgomotoase ale oricărei metropole urbane mari care se apropie de 10 milioane de suflete. Densitatea senzației pentru intrarea noastră într-o lume, pe care mulți o vor avea puțin sau nici o familiaritate, este uluitoare. Și Soozandeh tocmai a început.
Pari se transformă în trucuri pentru cabbage impotent, deoarece soțul ei se află în închisoare și nu poate să semneze acte de divorț sau să-și dea consimțământul scris pentru ca ea să obțină o formă mai legitimă de angajare pentru a se întreține pe sine și pe fiul ei. Magistratul nu se simte milă de situația sa, ci mai degrabă exploatează circumstanțele cu promisiunea de a renunța la semnături dacă devine femeia sa exclusivă pe marginea căsătoriei sale.
El o plasează într-un apartament unde se întâlnește cu Sara, o femeie casnică însărcinată și reticentă, care este îngrozită de soțul ei să se întoarcă la serviciu după ce copilul se naște și trebuie să aibă grijă de socrul său diabetic, care continuă să alunece în timp ce urmărea pornografia și transformă canalul în politică sau rugăciune, ascunzând bomboanele așa cum erau, atunci când cineva se rătăcește în cameră. Tehran Taboo (2017) Online subtitrat este un film de animatie ce dureaza 90 de minute.
Sotul lui Sara lucrează la o bancă și face apel la un împrumut mare pentru un muzician student, Babak, care este amenințat de o femeie cu care avea un drogat alimentat de o noapte într-un club de noapte. Femeia, Donya, se căsătorește în curând și, din lipsă de hymen ei, vor fi probleme cu prietenul ei, probabil militar sau gangster, așa că vrea ca Babak să-și finanțeze o operație pentru a-și restabili virginitatea înainte de nuntă. Fratele lui Mosten Moshen este o fantana a schemelor ilegale si a solutiilor mortale, iar întâlnirile coincidente cu Pari si Sara pe strazile orasului tind într-adevar un web încâlcit.
Punctul acestei complotări complexe oferă oportunități ample de a arăta ipocrizia care rezultă din structura și controlul social moral rigid impus de frică și birocrație în viața civilă iraniană. Oamenii vor fi oameni, vor avea vicii și vor face alegeri sărace, adesea prea emoționale.
Multe dintre aceste alegeri mici, adesea făcute dintr-o dorință de comoditate sau de plăcere, provoacă un efect de extindere tot mai mare, care poate înghiți o persoană întreaga existență. Evenimentele spirală într-o frenezie care evocă câștigătorul Oscarului de la Asghar Farhadi, „A Seperation”, dar mai rapid și mai furios pentru a reflecta tinerețea personajelor sale și mediul animat.
Dar animația oferă, de asemenea, oportunități de a rămâne pe anumite detalii cum ar fi prezervativele de la Paris utilizate ca baloane de apă pentru a-și ocupa fiul sau o pisică incomodă de pisoi în spațiile strâmte ale betonului de înaltă creștere. O vizionare unică nu este suficientă pentru a face totul, în special cu narațiunea complot greu.
Tehran Taboo a fost produsă în Germania, probabil pentru a evita tipul exact de cenzură pe care multe personaje din film îl întâlnesc. Împușcând actorii împotriva ecranelor verzi, apoi animându-le într-o Teherană modernă stilizată, turbulența orașului, cu străzile sale aglomerate și spațiile interioare înguste, este integrată amplu prin rotoscoparea actorilor în seturile animate. Acest lucru va fi familiar celor care au văzut o parte din munca lui Ralph Bakshi sau viața lui Wright a lui Richard Linklater. Tehran Taboo (2017) Online subtitrat face parte din categoria filme 2017.
Soozandeh structurează mai multe tranziții de orientare folosind o fotobuze de pașaport, o mare ironie, deoarece niciuna dintre personaje nu pare să părăsească țara. Cu toate acestea, fiecare dintre ei face o vizită cu cerința fotografiilor diferite pentru diferite scopuri birocratice, iar culoarea ecranului de fundal pe care fotograful le folosește oferă previziuni și context.
Fiecare dintre personajele principale are cel puțin trei arcuri de caractere care se desfășoară simultan, una în care sunt victima, una în care sunt antagonistul și una în care sunt empatic umane. Multiplicați acest număr de caractere și credeți că acesta ar fi un film greu de urmărit, dar pe de altă parte, Soozandeh păstrează toate plăcile rotindu-se cu o virtuozitate uimitoare. Efectul urmărit nu este acela de a crea pur și simplu răufăcători și eroi, toată lumea este eronată, dar sistemul este adevăratul antagonist. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Tehran Taboo (2017) Online subtitrat

Tehran Taboo (2017) Online subtitrat in romana gratis. Blunt, furios și de deschidere a ochilor, Tehran Taboo oferă un portret înfricoșător al celui mai mare oraș al Iranului. Gândește-te la asta, pe măsură ce Short Cuts se întâlnește cu Persepolis, deși acea stenografie ușoară nu începe să se înțeleagă cât de mult se petrece, complot […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?