Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Teen Titans Go! To the Movies (2018) online subtitrat hd

Advertising

Loading...Teen Titans Go! To the Movies (2018) online subtitrat hd . Este un film de comedie animat din 2018, bazat pe seria de televiziune Teen Titans Go! și produs de animația Warner Bros. A fost scris de dezvoltatorii seriei Michael Jelenic și Aaron Horvath și regizat de producătorul de serie Peter Rida Michail și Horvath.

Acesta va fi cel de-al doilea film teatral care se va baza pe o serie animată de televiziune Warner Bros., la 25 de ani după Batman: Masca fantasmului, și al patrulea film animat bazat pe grupul super-erou, după titlul Teen Titans din 2017: Contractul lui Judas. Filmul va cuprinde vocile lui Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong, Hynden Walch, Will Arnett și Kristen Bell. Este amenajat pentru o lansare teatrală pe 27 iulie 2018 de către Warner Bros. Pictures.

Teen Titans Go! To the Movies (2018) online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Teen Titans Go! To the Movies (2018) online subtitrat hd

Teen Titans Go! To the Movies (2018) online subtitrat hd . Este un film de comedie animat din 2018, bazat pe seria de televiziune Teen Titans Go! și produs de animația Warner Bros. A fost scris de dezvoltatorii seriei Michael Jelenic și Aaron Horvath și regizat de producătorul de serie Peter Rida Michail și Horvath. […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?