Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Teefa in Trouble 2018 online subtitrat

Advertising

Loading...


Teefa in Trouble 2018 online subtitrat

Este un viitor film de comedie romantic de acțiune din Pakistan. Filmul este un debut regizoral al lui Ahsan Rahim, cunoscut pentru regizarea filmelor muzicale și a reclamelor de televiziune cu câțiva artiști pakistanezi sub filmul lui Tadpole Films. Se numește Ali Zafar și Maya Ali; ambele vor face, de asemenea, debutul filmului pakistanez prin intermediul acestuia. Acesta va fi, de asemenea, filmul de debut sub bannerul lui Zafar, Lightingale Productions.
Lucrările de pre-producție au început în 2016, când Zafar, Rahim și Danyal Zafar au scris povestea și scenariul.

Fotografie principală a avut loc la Lahore și la Varșovia între 18 februarie și 26 iulie 2017. Ali Zafar a mai dat muzică, în timp ce scorul de film a fost dat de Shani Arshad. Filmul este programat să fie lansat la 20 iulie 2018; acesta va fi distribuit de Mandviwalla Entertainment și Geo Films la nivel național. Acesta va fi și primul film non-indian care va fi distribuit pe plan internațional de către Yash Raj Films. Vizionati acum Teefa in Trouble 2018 film online subtitrat.

Teefa in Trouble 2018 online subtitrat

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Teefa in Trouble 2018 online subtitrat

Teefa in Trouble 2018 online subtitrat Este un viitor film de comedie romantic de acțiune din Pakistan. Filmul este un debut regizoral al lui Ahsan Rahim, cunoscut pentru regizarea filmelor muzicale și a reclamelor de televiziune cu câțiva artiști pakistanezi sub filmul lui Tadpole Films. Se numește Ali Zafar și Maya Ali; ambele vor face, […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?