Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Tag (2018) subtitrat hd in romana

Advertising

Loading...
Tag (2018) subtitrat hd in romana

Tag este un film de comedie americană în 2018 regizat de Jeff Tomsic (în debutul său regizoral) și scris de Rob McKittrick și Mark Steilen. Filmul se bazează pe o poveste adevărată care a fost publicată în The Wall Street Journal despre un grup de bărbați, jucați de Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Buress, Jon Hamm și Jeremy Renner, care petrec o lună pe an joacă jocul de etichetă. Annabelle Wallis, Isla Fisher, Rashida Jones și Leslie Bibb joacă de asemenea rolul. A fost lansat pe 15 iunie 2018 de către Warner Bros. Pictures, a primit recenzii mixte de la critici și a încasat 53 milioane de dolari în întreaga lume.

Hogan “Hoagie” Malloy, Bob Callahan, Randy “Chilli” Cilliano, Kevin Sable și Jerry Pierce au jucat un etichetă de la vârsta de nouă ani, începând din 1983, în luna mai. De atunci, regula principală a jocului este că ultimul etichetat este “acesta”, până în sezonul următor. Când Hoagie a fost ultimul care a fost etichetat în anul precedent, el îl recrutează pe Bob, CEO-ul unei companii de asigurări, apoi pe Chilli și Kevin pentru o ultimă încercare de a marca Jerry, care nu a fost niciodată etichetat din cauza atletismului său puternic inteligenta. Hoagie le spune că Jerry intenționează să se pensioneze după meciul din acest an din cauza căsătoriei sale viitoare. Rebecca Crosby, un reporter de la Wall Street Journal care face o piesă pe Bob, se alătură și decide să scrie un articol despre prieteni. Ele sunt, de asemenea, însoțite de soția lui Hoagie Anna. Vizionare placuta la Tag (2018) online subtitrat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Tag (2018) subtitrat hd in romana

Tag (2018) subtitrat hd in romana Tag este un film de comedie americană în 2018 regizat de Jeff Tomsic (în debutul său regizoral) și scris de Rob McKittrick și Mark Steilen. Filmul se bazează pe o poveste adevărată care a fost publicată în The Wall Street Journal despre un grup de bărbați, jucați de Ed […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?