Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Synonymes (2019) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Synonymes (2019) online subtitrat in romana. Yoav, un tânăr israelian, aterizează la Paris, sperând că Franța și limba franceză îl vor salva de nebunia țării sale. La Paris, lucrurile nu au un start bun pentru Yoav. Cu toate acestea, acest tânăr israelian a sosit cu așteptări foarte mari și este hotărât să scape de naționalitatea sa cât mai repede posibil. Pentru el, faptul că este israelian este ca o tumoare care trebuie îndepărtată chirurgical. A deveni francez, pe de altă parte, ar însemna pur și simplu mântuirea lui. Pentru a-și șterge originile, Yoav încearcă mai întâi să-și înlocuiască limba maternă. De acum înainte, nu va mai rosti nici măcar un singur cuvânt evreiesc, în timp ce dicționarul va deveni partenerul său constant. Vizitele necesare la ambasada israeliană îl deranjează, considerându-și compatrioții o povară totală. Cu toate acestea, testul de naturalizare are și capcanele sale, iar tânărul cuplu francez cu care se împrietenește are niște idei destul de ciudate despre cum să-l ajute.

Filmul Synonymes (2019), se lanseaza in 5 iunie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Synonymes (2019) online subtitrat in romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!


Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Synonymes (2019) online subtitrat in romana

Synonymes (2019) online subtitrat in romana. Yoav, un tânăr israelian, aterizează la Paris, sperând că Franța și limba franceză îl vor salva de nebunia țării sale. La Paris, lucrurile nu au un start bun pentru Yoav. Cu toate acestea, acest tânăr israelian a sosit cu așteptări foarte mari și este hotărât să scape de naționalitatea […]

Genul: Drama, film subtitrat, filme 2019

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?