Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Synchronicity 2015 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Synchronicity – Synchronicity 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Fizicianul Jim Beale inventează mașina timpului, iar o floare foarte rară – o dalie – apare din viitor.

Pentru a demonstra că mașina lui funcționează, Beale caută perechea identică a florii din prezent și găsește dalia în mâinile unei tinere seducătoare, care îl descoase de toate secretele. Convins că a fost păcălit de o femeie fatală care vrea să-i fure invenția, Jim se întoarce în timp pentru a o opri înainte să-l trădeze. Doar că după ce se întoarce în trecut, Jim află un adevăr șcant despre invenția lui, despre femeia care l-a sedus și despre propria lui realitate.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Synchronicity 2015 Online Subtitrat

Synchronicity – Synchronicity 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, Fizicianul Jim Beale inventează mașina timpului, iar o floare foarte rară – o dalie – apare din viitor. Pentru a demonstra că mașina lui funcționează, Beale caută perechea identică a florii din prezent și găsește dalia în mâinile unei tinere seducătoare, care îl descoase de […]

Genul: 2015, In Curand, Mister, SF, Thriller

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?