Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sweet Country (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Sweet Country (2017) Online Subtitrat gratis. Folosind cu ușurință dialogul și privirea stoică și empatică, debutul lui Warwick Thornton din 2009, Samson și Delilah, ne-a atras în izolarea unei perechi de tineri iubitori indigeni australieni, condusă de violență pentru a ajunge pe tambur în căutarea unei vieți mai bune. Lucrând cu o asigurare îndrăzneață pe o cană mai mare în țara veselă dulce melancolică, Thornton se îndreaptă din lumea contemporană spre 1929 pentru a urma o altă trupă pe drum. Tratamentul neetic al poporului aborigen este din nou în centrul acestei fronturi solemne frontale, înălțată de grandița naturală a unei vizuale de vânzare a povestirii.
Spre deosebire de, de exemplu, The Rover, urmărirea dezamăgitoare a lui David Michod pentru Animal Kingdom, acest film se înscrie cu succes cu caracterele arhetipale și cu un scenariu tradițional occidental cu o bază culturală specifică în istoria australiană, politică, folclor și tensiune rasială .
În urma premierelor de concurs „back-to-back” la festivalurile de film din Veneția și Toronto, țara dulce ar trebui să se traducă bine la casele de artă internațională. Filmul îi prezintă pe veteranii ecranului Oz, Bryan Brown și Sam Neill, deși este vorba despre munca nefericită a actorilor non-profesioniști și despre magnificurile din MacDonnell Ranges din Australia Centrală, care oferă o dramatică considerabilă greutate în spatele realismului lui Thornton.
Titlul este o margine dublă. Sergentul Fletcher (Brown) se întoarce în oraș, după câteva zile, pe o pustoaică de rocă roșie, peșteră, aspră și apartamente cu argint, observând lui Nell (Anni Finsterer), care tinde la barul local și împarte cu el patul , că există o țară frumoasă a vitelor acolo unde ar putea construi o viață diferită. Dar pământul este, de asemenea, aspru și neiertător, furat de proprietarii săi legitimi, reproducând o cruzime mai puternică decât religia sau justiția. Sweet Country (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Lucrând dintr-un scenariu de David Tranter și Steven McGregor, Thornton îndepărtează o mare parte din expoziția standard, ocazional sărind înapoi sau înainte în timp, cu un bliț rapid de editare pentru a dezvălui detalii cheie cu economie mare. Filmul se deschide cu o lovitură de lichid care se fierbe într-un foc de tabără, în timp ce o luptă între un proprietar de stație albă și un inventar negru eruptează în afara camerei. Mai târziu, aflăm că omul care a refuzat să fie împins în jurul lui a fost Sam Kelly (Hamilton Morris). Incidentul la determinat pe el și pe soția sa Lizzie (Natassia Gorey-Furber) să se mute la proprietatea lui Fred Smith (Neill), un predicator fără biserică, care crede că „suntem toți egali în ochii Domnului”. Sweet Country (2017) Online Subtitrat este la calitate HD. Noul proprietar al unei proprietăți învecinate, Harry March (Ewen Leslie), arată clar că nu împărtășește această viziune a egalității rasiale și a respectului reciproc când întreabă unde preotul și-a luat „vrăjmașul”, referindu-se la Sam și la Lizzie. Dar, în ciuda îndoielilor sale, Fred este de acord să lase cuplul să ajute cu ceva timp pe termen scurt la stația lui Harry, presupunând că vor fi tratați decent. Gresit. Harry, un alcoolic plictisitor traumatizat de experiențele sale din primul război mondial, se forțează pe Lizzie, care știe mai bine decât să încerce să reziste. Amenințările sale îi sperie să rămână tăcut în legătură cu asaltul. Curând după aceea, Harry îi respinge cu ușurință, fără nici mulțumiri, nici mâncare pentru necazurile lor.
Thornton și scriitorii trag paralele între sclavie și munca liberă, în esență, oferită de australienii indigeni în conformitate cu legile britanice din acea vreme. Aceste atitudini informează sensul deformat al bărbatului alb de a avea o pretenție asupra corpurilor femeilor negre. De asemenea, se face referire la ușurința cu care reprezentanții guvernului ar putea în mod legal să înlăture copiii de origine aborigenă sau de sânge mixt din familiile lor.
Această ultimă amenințare se referă în scurt timp la Philomac, în vârstă de 14 ani (jucat de gemenii Tremayne și Trevon Doolan), fiul „jumătate castă” al lui Mick Kennedy (Thomas M. Wright), un alt proprietar de posturi locale, nu mai puțin rasist decât Harry.
Philomac funcționează parțial ca ochii și urechile povestirii. Când el și agentul lui Mick Archie (Gibson John) sunt împrumutați lui Harry în schimbul unei sticle de whisky, Philomac scanează inocent furia bărbatului, fiind legat peste noapte într-o piatră ca pedeapsă. Copilul scapă și se îndreaptă spre locul predicatorului să se ascundă, cu Harry pe călcâi, urmărind furios a doua zi, înarmați și necăjiți. Începe să împuște casa, iar Sam îl ucide în autoapărare, moartea lui arătându-se în detalii grafice. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Sweet Country (2017) Online Subtitrat

Sweet Country (2017) Online Subtitrat gratis. Folosind cu ușurință dialogul și privirea stoică și empatică, debutul lui Warwick Thornton din 2009, Samson și Delilah, ne-a atras în izolarea unei perechi de tineri iubitori indigeni australieni, condusă de violență pentru a ajunge pe tambur în căutarea unei vieți mai bune. Lucrând cu o asigurare îndrăzneață pe o […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?