Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Support the Girls 2018 online hd subtitrat

Advertising

Loading...Support the Girls 2018 online hd subtitrat o comedie extraordinara a anului 2018, regizata de celebrul Andrew Bujalski. Cu siguranta nu aveti cum sa va plictisiti vizionand acest film, asadar, luati-va provizii de mancare si bautura si bagati-va la vizionat. Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, veti afla putin mai jos.

Este vorba despre Lisa, ultima persoană pe care ați aștepta să o găsiți într-un “bar sport cu curbe” pe autostradă, dar în calitate de manager general la Double Whammies, ea a venit să iubească locul și clienții săi. O mamă incurabilă, își îngrijește și îi protejează fetele înfricoșător, dar pe parcursul unei încercări, optimismul ei este lovit de orice direcție. Double Whammies vinde o fantezie mare, ciudată americană, dar ce se întâmplă atunci când realitatea înghită o grămadă de găuri în ea?

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Support the Girls 2018 online hd subtitrat

Support the Girls 2018 online hd subtitrat o comedie extraordinara a anului 2018, regizata de celebrul Andrew Bujalski. Cu siguranta nu aveti cum sa va plictisiti vizionand acest film, asadar, luati-va provizii de mancare si bautura si bagati-va la vizionat. Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, veti afla putin mai jos. Este […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?