Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Suicide Room – Camera Sinucigaşilor 2011, film online HD subtitrat în Română

Dominik Santorski are doi părinţi ce se bucură de mare succes în carieră, numai că preţul plătit pentru asta îl reprezintă lipsa timpului acordat lui. Dominik este popular în şcoala sa privată, dar şi răsfăţat de bunurile pe care le primeşte din partea părinţilor. Când se află la şcoală, prietenii lui dau peste un filmuleţ în care o persoană se auto mutilează în timp ce îi folosesc computerul. Mai târziu, el continuă să urmărească şi restul filmuleţului şi lasă un comentariu.

În timp ce bea la o petrecere, o fată recunoaşte că a experimentat lesbianismul. Aleksander, un alt student popular faţă de care Domink pare să aibă o atracţie, o provoacă pe fată să-şi sărute prietena. Ea acceptă dacă va face şi el acelaşi lucru cu Domink, lucru care se şi întâmplă. Un video cu sărutul este postat pe reţelele de socializare şi prietenii lui Dominik par să considere acest lucru interesant şi îndrăzneţ.

Datorită comentariului pe care l-a postat mai devreme la filmuleţul cu pricina, Dominik este invitat să se alăture unei reţele sociale 3D. Acolo o întâlneşte pe Sylwia, o fată sinucigaşă care se taie de una singură şi poartă o mască – toate acestea desfăşurându-se într-o cameră numită „Camera Sinucigaşilor”. Acolo, membrii grupului privesc filmuleţe cu oameni care se filmează în timp ce se sinucid. Sylwia şi Dominik formează o legătură, iar acesta din urmă începe să absenteze tot mai mult de la şcoală pentru a petrece timpul cu ea prin intermediul lumii virtuale.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?