Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Suburbicon (2017) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Suburbicon (2017) online subtitrat in romana. Fiecare american fricos de Dumnezeu merită un oraș natal, cum ar fi Suburbicon, o comunitate care ar fi putut să apară pe deplin formată dintr-un desen Norman Rockwell. Este o mică utopie de case confortabile de fermă, amenajate înapoi pe peluze amenajate, proaspăt construite pe câmpiile cu o populație de 60.000. Localnicii sunt oameni buni, întotdeauna calzi și prietenoși – cel puțin până când o familie neagră se mută în oraș peste noapte. Atunci poștașul îngrozitor se găsește pierdut pentru cuvinte. Vecinul de afaceri își pierde imediat controlul asupra mașinii. Și înainte de mult există mulțimi supărat și steaguri Confederate și cărămizi aruncate la ferestrele de sus. Suburbicon este un loc perfect pentru a trăi și a lucra, cu condiția să respectați anumite reguli.
Comedia lui Black Clooney, care a avut premiera la festivalul de film de la Veneția, apare, în mod evident, în 1959, înainte de marșul de libertate Selma și de Legea drepturilor civile, deși Clooney dorea să-și sublinieze și paralelele contemporane. Este un film despre segregare și pereți, care reflectă un întuneric american hrănit cu porumb, care se ascunde în spatele gardului de piatră albă. Toate acestea sunt în întregime valabile, având în vedere stadiul actual al guvernului american. Doresc ca filmul propriu-zis să nu fie atât de subțire și inutil și atât de evident mulțumit de sine. Nu există niciun pericol ca acesta să îl țină pe președinte pe timp de noapte.  Filmul  Suburbicon 2017 online subtitrat face parte din categoria filme online 2017. Matt Damon joacă rolul unei Gardner Lodge, pe care șeful poliției locale o crede greșit că este evreică. Loja se rătăcește de o invazie brutală de acasă, care pare să ajungă din nicăieri și duce la moartea soției sale cu dizabilități. Este un lucru groaznic să se întâmple, în Suburbicul din toate locurile, iar cetățenii Stepford-ish sunt scandalizați în mod corespunzător. Ei trag fețe comise și oferă îmbrățișări îngrozitoare pentru bărbați și totuși sunt clar distrași; au alte lucruri pe farfurie. Ca și familia nenorocită a negrilor care s-au mutat pe stradă.
Jumătatea de deschidere are o coafură plăcută. Este rapid și lucios; ne bucurăm de plimbare. De-a lungul drumului, Clooney atrage câteva momente bune de direcție greșită, îndreptându-le în direcția greșită și forțând spectatorului să se dubleze înapoi pentru a ține pasul. Loja ne lovește ca un om bun, decent și pare absolut necrutat de pierderea lui. Asta explică cu siguranță de ce se comportă atât de ciudat. Dar de ce nu identifică ucigașii atunci când apar într-o linie de poliție? Și de ce este un om de asigurare reptilian (jucat de Oscar Isaac într-o mustață Clark Gable) care apare la ușă, vorbind despre steaguri roșii și eventuale presupuneri frauduloase?
Tânărul fiu al fiicei Nicky (Noah Jupe) pur și simplu nu poate rezolva problema. Apoi, într-o zi, alertă printr-un zgomot suspect în subsol, aruncă ușa și coboară lumina deasupra capului. Mai jos, el vede o vedere pe care nici un copil american nu ar trebui să o vadă. Mătușa lui Maggie (Julianne Moore) se apleacă peste o masă cu pantalonii pe glezne, în timp ce Lodge leagă în mod vesel o liliecă de ping-pong împotriva feselor goale. „Angel” exclamă mătușa Maggie, dornică să-și mențină fațada socială în cele mai dificile circumsta.Suburbicon (2017) este un film de crima si drama.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Suburbicon (2017) Film online subtitrat HD

Suburbicon (2017) online subtitrat in romana. Fiecare american fricos de Dumnezeu merită un oraș natal, cum ar fi Suburbicon, o comunitate care ar fi putut să apară pe deplin formată dintr-un desen Norman Rockwell. Este o mică utopie de case confortabile de fermă, amenajate înapoi pe peluze amenajate, proaspăt construite pe câmpiile cu o populație de […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?