Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Strigă-mă pe numele tău (2017) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Datoria față de plăcere este amânată într-un stil extraordinar pentru acest film minunat, frumos descoperit în nordul Italiei la începutul anilor ’80: o poveste de dragoste între un adolescent precoce și un om puțin mai în vârstă. Povestea lor de vară este saturată de zgomot poetic și o senzualitate profund sofisticată.Filmul este regizat de Luca Guadagnino (care a făcut „I Am Love and a Splash Bigger”) și adaptat din romanul lui André Aciman de James Ivory, care inițial avea rolul de co-director și are un credit de producător. Prezența lui Ivory ține cont de versiunea cinematografică a lui Maurice a lui EM Forster, la care este sincer superioară. Pentru mine, a adus inapoi romanele lui Alan Hollinghurst, cum ar fi The Folding Star si The Spell. Call Me By Your Name este un pastoral erotic care culminează într-un discurs destul de uimitor al lui Michael Stuhlbarg, jucând tatăl băiatului. Este un gest dramatic de înțelepciune, înțelegere și ceea ce pot numi numai bunătatea morală. Filmul Strigă-mă pe numele tău (2017) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Stuhlbarg îl interpretează pe Perlman, un profesor american de vârstă mijlocie care trăiește în vechime, cu soția sa elegantă Annella (Amira Casar), într-o casă italiană frumoasă, împreună cu fiul lor, Elio – spectacol remarcabil de la Timotei Chalamet – timpul său transcriind Schoenberg și compunând variații de pian pe JS Bach. Acestea sunt o casă de cultură, în care toată lumea cunoaște limba engleză, franceză, italiană și, pentru Annella, germană. Familia este, de asemenea, evreiască. Elio îi numește „evrei de discreție”, un sentiment de alteritate care trebuie să servească drept metaforă pentru sexualitatea ascunsă.
Elio se înclină și curelează spre casa uriașă, începând cu vara lungă și caldă, nemaipomenită și neclară, fără să știe ce să facă cu el însuși sau sexualitatea lui fără direcții, împușcând muștele, încruntându-se pe hârtie, îmbrăcate mai mult decât în ​​pantaloni scurți, și vițeii fără păr. În fiecare an, tatăl său invită un student favorit să petreacă vara împreună cu familia pentru a-l ajuta în cercetare. În acest an este imposibilul frumos și statuos Oliver, jucat de Armie Hammer, care nu poartă niciodată o pereche de pantaloni lungi în întregul film. El își stabilește acreditările academice din timp, presupunând să corecteze derivarea lui Perlman a cuvântului „caise”. Atât Elio cât și Oliver trebuie să aibă asociații romantice cu tinerele tinere locale, dar este mai mult decât clar unde se îndreaptă acest lucru. Iar când apare evenimentul principal, camera lui Guadagnino se rătăcește cu tact departe de pat, privindu-se cu gânduri din fereastră în noaptea fierbinte de vară. Strigă-mă pe numele tău (2017) este un film de dragoste si de drama de nota 10. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Strigă-mă pe numele tău (2017) Film online subtitrat HD

Datoria față de plăcere este amânată într-un stil extraordinar pentru acest film minunat, frumos descoperit în nordul Italiei la începutul anilor ’80: o poveste de dragoste între un adolescent precoce și un om puțin mai în vârstă. Povestea lor de vară este saturată de zgomot poetic și o senzualitate profund sofisticată.Filmul este regizat de Luca […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?