Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Split 2016

Advertising

Loading...

Split, M. Night Shyamalan gropi un teren de fete adolescente împotriva lor captor (James McAvoy) si pletora sa de personalitati multiple, cu fiecare personalitate variind de la inofensiv la moarte. În primul rând, vreau să spun, am bucura de prima oră sau cam asa ceva din acest film. Era înfiorător, tensionată, fără gust, dar distractiv. Apoi ora finală vine aburul de rulare totul în urma sa, inclusiv toate gândul și grija pe care le-am crescut de a avea peste cursul orei precedente. Nu este un lucru sau altul, este dorința de a stopa cresterea filmului, deoarece este proprie și de ultimul minut al filmului, toată lumea va ști ce vorbesc despre. În ceea ce privește spoilere, nu am de gând să strici nimic, ceea ce face gândurile mele pe care mult mai greu să se adune.

Per total, Split este un film care ar putea fi decupat este așa-numita “Twist” și a fost un film de la miezul nopții distracție, un solid 7/10. Dar, în loc de M. Night Shyamalan oferă o poftă de mâncare laziest lui până în prezent, în speranța de a continua tendinta care este un film de M. Night Shyamalan. Un termen care obișnuia să însemne ceva, acum este jucat la un efect de gimmicky și știm cu toții Shyamalan este atât de mult mai bine decât atât. Și, în timp ce eu sunt sigur că “poftă de mâncare” va uda apetitul unii fani hardcore “, a făcut filmul pe care mult mai banalizat.
Split 2016 online subtitrat in romana hd

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
Split 2016

Split, M. Night Shyamalan gropi un teren de fete adolescente împotriva lor captor (James McAvoy) si pletora sa de personalitati multiple, cu fiecare personalitate variind de la inofensiv la moarte. În primul rând, vreau să spun, am bucura de prima oră sau cam asa ceva din acest film. Era înfiorător, tensionată, fără gust, dar distractiv. […]

Genul: Filme 2016, Horror, Thriller

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?
 

“Split 2016” 1 comment
  1. Lungu Vasile - 3 years in urma

    Imi plac filmele de acest gen… iar acest film este excelent.Iubesc site-ul asta.