Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Spielberg (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Spielberg (2017) Online Subtitrat  in romana gratis la calitate HD. „Postul” lui Steven Spielberg dăunează într-un mod plăcut plin de viață, în timp util. Este un docudrama plin de capriciu, plin de bucurie, care, cu încredere și cu o vară de film mare (deși nu ceea ce ați numi un exces de nuanță), povestește o istorie vitală americană despre istorie, jurnalism, politică și despre modul în care s-au reunit aceste lucruri o pereche de săptămâni fatale în vara anului 1971. Atunci New York Times, urmată de The Washington Post, a publicat fragmente extrase din documentele Pentagonului: istoria guvernului de top-secret al războiului din Vietnam care a dezvăluit, pentru prima dată, minciunile spuse poporului american despre implicarea Statelor Unite în Indochina, datând din 1945. (Minciuna cea mai distructivă: ascunderea faptului că liderii americani știau că războiul era o bătălie care pierdea). Inima filmului este stabilită la post, unde editorul executiv al hârtiei, Ben Bradlee (Tom Hanks), cu rasputeria sa urbana, mistica aristocrat-in-shirt-mistica si o muscatura mai puternica decat coaja lui si Katharine Graham (Meryl Streep), editorul de papiruri socialiste, patruns ca un cuplu de parteneri de sparring care nu vor lăsa ca aceștia să nu-i facă nici un pumn. Ambii au nevoie de un ziar mare, care să-și scape imaginea ca „hârtie locală” și să facă mai mult decât să facă titluri; vor să facă istorie. Dar ei nu sunt de acord cu cum să ajungă acolo. Bradlee rascală este ca id idul lui Graham: îl angajase, dar nu poate decide dacă să-l încurajeze sau să-l reprime. Comandamentul lor contencios este foarte distractiv, la fel și filmul, care se împușnește în față ca un fir de detectiv pentru junkii de știri, unul care se prabuseste cu paralelele actuale. Spielberg (2017) Online Subtitrat este un film documentar ce dureaza 147 de minute. În 1971, în urma dezvăluirii publice a documentelor Pentagonului, atât Times, cât și Poșta s-au ridicat în fața unui ordin, depus de Casa Albă Nixon, de a înceta publicarea documentelor clasificate – o încercare de a stârni legale, Al patrulea Estate așa cum o știm. „Postul” nu oferă atât de mult un mesaj ca un avertisment: libertatea presei este o luptă care nu se oprește niciodată și că forța care o duce în continuare este convingerea absolută în această libertate. Atunci când presa începe să accepte restricții, oricât de curajoasă, nu este decât să se îndemne să fie implantată.
Aceasta este o lecție care rareori trebuie să fie auzită la fel de mult ca în prezent. „The Post” este un film de galvanizare a relevanței, unul care nu este sigur decât să se conecteze cu o audiență inspirat de largă (prezic o sumă totală de 100 de milioane de dolari) și cu sezonul curent al premiilor. Acestea fiind spuse, este un film puternic urmărit care nu este o operă de artă. Două dintre cele mai recente filme de istorie ale lui Spielberg au fost făcute și într-un spirit mesianic de fervoare topică: „München”, un thriller infricosat de temeri care sa adresat lumii post-9/11 și „Lincoln”, un fel de mașină de timp dramatic care a comentat propriul nostru arena politică din ce în ce mai fracțioasă și divizată. Cu toate acestea, ambele filme aveau o adâncime, un mister și o putere care depășeau acest moment; i-ai putea urmări 20 de ani de acum înainte și ei încă ar ecoul. „The Post”, scrisă de Liz Hannah și Josh Singer într-un mod care este limitat și ocupat și un pic prea expositor, este un film mai utilitarist, mai puțin imaginativ – este proza ​​docudramă de carbohidrați, mai degrabă decât poezie. Puteți fi agitat de ceea ce spune și încă mai simți că atunci când se termină, filmul declară mai mult decât reverberează. Standardul de aur pentru acest tip de muckraker jurnalistic adevărat este, bineînțeles, „Toți bărbații președintelui”, un film care a avut loc în anii ’70, a fost realizat în anii ’70 și a fost folosit de curentul alternativ de corupție și idealism care a ajutat la definirea anilor ’70. „Postul”, în schimb, pare a fi stabilit într-o re-creare a pieselor fetiști din anii ’70, cu fiecare tragere pe o țigară care a atras prea multă atenție asupra ei (da, o mulțime de oameni fumați – dar unde este un aer prea scumpa care atârna în încăperi?), prea multe referințe semnalizate „în mod obișnuit” la posturile de cină precum „Scotty” Reston și Lawrence Durrell și prea mulți actori purtând peruci care sunt peruci vizibile (principalul vinovat: Michael Stuhlbarg, într-un fel prea șifonată, așa cum redactorul executiv al New York Times, Abe Rosenthal). Și de ce Bruce Greenwood, în general, un actor de subtilitate supremă, își apleacă liniile și își deschide ochii ca secretar al apărării, Robert McNamara, șoimul care se îndoiește secret care a comandat studiul Pentagonului și apoi a făcut greșeala strategică de a lăsa pe cineva ca Daniel Ellsberg să o citească ?
Filmul se deschide cu Ellsberg, jucat de Matthew Rhys cu o răcoare răutăcioasă rabinică, scriind note în câmpul de luptă din Vietnam, apoi ascultându-l pe McNamara în plimbare cu avionul, explică că războiul se întâmplă groaznic – doar pentru al urmări să se întoarcă și joacă rapelul războiului la o conferință de presă a aeroportului. Ellsberg este dezgustat de cele două fețe ale politicii americane. Un asociat de cercetare al companiei Rand, are acces la toate cele 7000 de pagini ale studiului, pe care le-a petrecut luni de contrabanda, fotocopiere si alunecare catre reporterul Neil Sheehan din Times.
Ben Bradlee poate mirosi că ceva se întâmplă – a observat că Sheehan nu a avut o linie în trei luni – și filmul te aglomentează cu fervoarea vechei școli a lui Bradlee, care ia forma dorinței sale ciudate de a concura cu Times . Când el și doi dintre reporterii săi văd pentru prima dată povestea Pentagonului pe o cotieră, învățând despre asta, împreună cu toți ceilalți, Bradlee știe cât de vitală este din punct de vedere istoric – dar știe și că a fost luată. Hanks nu are destul de fragilitatea gin-martini uscată de os, pe care Jason Robards la convocat atât de memorabil în „Toți președinții bărbați”, iar inflexiunile regionale ale lui Hanks vin și pleacă (actorul dă o vocală Boston la fiecare zece linii) . Dar el pune la înmulțire carisma renegată a lui Bradlee, răsfățată și răsfățată – nasul editorului de stele pentru adevărul care izvorăște din acceptarea lui cât de scuză este lumea și cât de gravă trebuie să aibă lumina strălucitoare pe ea. În ciuda unei interdicții a Casei Albe, Bradlee refuză să ia pe Judith Martin (Jessie Mueller) acerba de pe nunta Tricia Nixon, iar această decizie minoră reflectă valorile sale fundamentale. Este un jucător care nu va juca mingea. Spielberg (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
„The Post” are câteva scene tensionate în epoca analogică a reportajului, mai ales atunci când Ben Bagdikian (Bob Odenkirk), reporterul hărțuit Post cu o conexiune lungă la Ellsberg, îl vânează cu ajutorul mai multor telefoane cu plată, Washington cu cutiile în cutie specială. Dimensiunea de raportare a pantofilor din piele a fost întotdeauna mai dramatică decât scenele contemporane ale anchetatorilor care priveau în terminalele lor de calculatoare.
În același timp, o parte din ceea ce salvează filmul din orice vestigiu al predicii este că este încadrat ca o teatru de afaceri. Streep’s Graham, care a moștenit manta editorului după sinuciderea soțului său, este pe punctul de a lua publicul ziarului de familie și se face mult din prețul acțiunilor: va fi de 24,50 dolari sau 27 de dolari? Asta ar putea face o diferență de 3 milioane de dolari, care ar plăti 25 de locuri de muncă pentru reporteri. În acest fel, „The Post” atinge primul moment când oamenii au dat seama că ziarele americane nu erau neapărat o industrie de creștere. Convingerea lui Graham – idealistă, dar și profetică – este că va fi calitatea ziarelor, influența lor, care le permite să înflorească. Streep, vorbind într-un impertinent spiritism nazal, îl face pe Graham să știe în mod irezistibil încă, sub agitația ceaiului, secret nesigură de ea însăși: singura femeie într-o sală de consiliu de bărbați și, prin urmare, un executiv care trebuie să zboare solo pentru a-și găsi propria cale . Problemele complicate sunt faptul că este apropiată de prietenii lui Robert McNamara. Odată ce povestea Pentagon Papers se va rupe, postul va merge ușor pe el? Sau va face Graham să urmeze cererea lui Bradlee și să exploateze prietenia pentru a obține propria lor copie a lucrărilor? Răspunsurile sunt: ​​Nu și nu. Dar aceste conversații sunt nituitoare, pentru că ne readuc într-o epocă exotică când editori și politicieni nu s-au considerat adversari; toți erau pe partea Americii. „Postul” se referă la cum și de ce epoca trebuia să se încheie. Bradlee, fostul prieten al lui JFK, a jucat, de asemenea, jocul de a-și freca coatele cu putere. Dar acum, dezgustat de minciunile descoperite în documentele Pentagonului, el anunță noul credo. „Trebuie să fim un control al puterii lor”, spune el. „Dacă nu, cine o va face?” Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Spielberg (2017) Online Subtitrat

Spielberg (2017) Online Subtitrat  in romana gratis la calitate HD. „Postul” lui Steven Spielberg dăunează într-un mod plăcut plin de viață, în timp util. Este un docudrama plin de capriciu, plin de bucurie, care, cu încredere și cu o vară de film mare (deși nu ceea ce ați numi un exces de nuanță), povestește o istorie […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?