Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Spider-Man: Far From Home (2019) film HD subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Spider-Man: Far From Home (2019) film HD subtitrat in romana. Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya). Spider-Man: Far From Home (2019) continuă povestea complexului univers Marvel, explorând cele mai recente aventuri ale personajului Peter Parker. Supereroul nostru prietenos, decide să se alăture celor mai buni prieteni Ned, MJ și restului găștii pentru o vacanță în Europa. Cu toate acestea, planul lui Peter de a lăsa în urmă costumul de supererou pentru câteva săptămâni, este compromis rapid atunci când el acceptă fără ezitare să-l ajute pe Nick Fury să descopere misterul creaturilor care provoacă dezastre naturale și distrugeri pe întreg continentul. În același timp, Peter va avea parte de noi aventuri în care trebuie să-și pună la bătaie superputerile în încercarea de a-și salva prietenii de un nou dușman pe nume Mysterio.

Filmul Spider-Man: Far From Home (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Spider-Man: Far From Home (2019) film HD subtitrat in romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Spider-Man: Far From Home (2019) film HD subtitrat in romana

Spider-Man: Far From Home (2019) film HD subtitrat in romana. Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle […]

Genul: Actiune, Aventuri, Comedie, Featured, film subtitrat, filme 2019, SF

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?