Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Southside with You (2016), filme online subtitrate în Română

Advertising

Loading...

Southside with You (2016), film online subtitrate în Română

Pe măsură ce Michelle Robinson ( Tika Sumpter ) se îmbrăcă în casa ei din South Side of Chicago, mama ei ( Vanessa Bell Calloway ) o tachinează cu mândrie despre efortul pe care îl aduce Michelle în apariția ei. „Am crezut că nu era o întâlnire”, spune ea. Michelle insistă că nu este. „Știi că îmi place să arăt frumos când ieșesc”, spune ea. Atunci când tatăl său se alătură soției sale, înfricoșându-și fiica, Michelle se săpare în tocurile sale despre faptul că este o „non-data”. Dar este clar că doamna protestă prea mult. În mintea ei, nu există nicio modalitate de a cădea pentru co-lucrătorul care a invitat-o ​​la un eveniment comunitar. Ea a văzut acest tip de frate înainte și crede că este imună la farmecul său.

Curând, fratele în cauză, Barack Obama ( Parker Sawyers ), îl ia pe domnișoara Robinson. Prima noastra bucatica de el, sustinuta de hitul „Miss You Much”, lansat de Janet Jackson , in 1989, este o clasa de maestru in care nu-i permiteti mijloacelor slabe de a interfera cu nivelul de incredere. Barack fumeaza cu racoarea Bute Davis , dar conduce o masina construita pentru Fred Flintstone.Gaura mare din podeaua pasagerului din vehiculul lui nu va diminua bastonul sau nu-si deranjeaza planul.Utilizand evenimentul comunitar ca punct de salt, intentioneaza sa impinga usor acest non- data în categoria de date.

Deci, începe comedia romantică „Southside with You”, o relatare aproape tocmai a primei întâlniri între actualul nostru Președinte și Prima Doamnă. La fel ca ” Înainte de răsărit „, un film care invită la comparare, „Southside with You” este un joc cu două mâini, care este extrem de greu de dialogat, de mers pe jos și de un sentiment de localizare. Spre deosebire de acest film, cu toate acestea, știm deja că se termină înainte ca luminile să cadă în teatru. Deci, scriitorul / regizorul Richard Tanne înlocuiește trasul suspansului „vor sau nu?”, Cu un studiu de caractere la fel de convingător și subevaluat, care umanizează personalitățile sale publice mai mari decât cele de viață. Tanne ne reamintește că, înainte de a se urca la cel mai puternic birou din lume, Barack și Michelle erau doar doi oameni obișnuiți care au început undeva mult mai mici.

Această abordare în jos-pământ funcționează surprinzător de bine deoarece „Southside with You” nu pierde niciodată viziunea principală a unei mari comedii romantice: Tot ce ai nevoie este doar două persoane pe care audiența vrea să le vadă împreună – apoi le puneți împreună. Atât de multe înregistrări din acest gen nu reușesc în mod greșit, deoarece producătorii de film se simt forțați să suprapună lucrurile cu subplote inutile și personaje străine; ei greșesc cacofonia pentru complexitate. „Southside with You” își construiește bogăția emoțională prin călcarea pe carisma celor două conduceri, în timp ce ei navighează cu atenție între ciudățenii de personalitate și povestirile vieții. Putem fi înaintea lor în ceea ce privește cunoașterea rezultatului, dar în același timp învățăm detaliile.

„Southside with You” este în același timp un cântec de dragoste pentru orașul Chicago și locuitorii săi, o poveste neagră de negru și o comedie blândă și universală. Este neapologetic cu privire la toate aceste trei elemente și le interconectează într-o manieră atât de subtilă încât ele devin mai pronunțate numai după o reflecție ulterioară. Afecțiunea din Chicago se manifestă nu doar într-o scenă în care, în fața unui mic grup de activiști comunitari care îi întâmpină pe fiul lor preferat, Barack demonstrează o versiune brută a abilității de vorbire care va deveni mai târziu marca sa, dar și atunci când Barack o ia pe Michelle o galerie de arta. El subliniază faptul că picturile lui Ernie Barnes pe care le vizionează au fost folosite în sitcom-ul setat în Chicago ” Good Times”. „Dupa aceea, duo-ul reciteaza poemul lui Gwendolyn Brooks din Chicago despre jucatorii de la Golden Shovel,” We Real Cool „. Chiar și iubitul fondator al acestui site, Roger Ebert , primește un strigăt pentru a promova filmul ” Fă dreptate „, filmul Barack și Michelle participă la orele de închidere de la data respectivă.

Desi descrierea sa de romantism este recunoscuta oricui a inregistrat vreodata o premiera de succes, „Southside with You” are nevoie de timp si pentru a raspunde preocuparilor pe care Michelle le-a avut in intalnirea cu colegul sau, mai ales ca este superiorul si singura femeie neagra la birou. Optica acestei legături o îngrijorează în moduri care sugerează sexismul corporativ care a existat încă din 1989 și continuă într-o oarecare modă astăzi. Îngrijorarea ei este că superiorii ei ar putea crede că sa aruncat la singurul alt angajat negru care, bazat pe propria mea experiență personală la locul de muncă, mi-am găsit complet relativ. Această parcelă are tracțiune, culminând cu o scenă climatică fictivă, deși foarte eficientă, dintre Barack, Michelle și șeful lor. Este un pic prea dramatic,

Discuțiile subtile, „Southside with You” sunt adesea hilar și nu își pierd niciodată dulceața de modă veche. Sumpter îl ia pe Michelle mai mult decât Sawyers ‘Barack, dar el compensează prin exudarea aceleiași confuzii de auto-asumare ca și omologul său din viața reală. Cele două vedete sunt excelente, dar acesta este într-adevăr spectacolul lui Michelle. Sumpter se bucură de aruncarea acelor „credeți că sunteți drăguți”, care arată că acele găuri ascuțite, deși iubitoare în toate formele de braggadocio, și Sawyers le umple cu o vulnerabilitate surprinzătoare. Cei doi reușesc să creeze un frumos tribut adus iubirii de durată în doar 90 de minute, făcând „Southside with You” un succes irezistibil de romantic și răsunător.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Southside with You (2016), filme online subtitrate în Română

Southside with You (2016), film online subtitrate în Română Pe măsură ce Michelle Robinson ( Tika Sumpter ) se îmbrăcă în casa ei din South Side of Chicago, mama ei ( Vanessa Bell Calloway ) o tachinează cu mândrie despre efortul pe care îl aduce Michelle în apariția ei. „Am crezut că nu era o […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?