Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sorry to Bother You 2018 online subtitrat hd

Advertising

Loading...Sorry to Bother You 2018 online subtitrat hd

Îmi pare rău că vă deranjez este un film de comedie științifico-fantastică din 2018 scris și regizat de Boots Riley, în debutul său regizoral. Ea îl interpretează pe Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Omari Hardwick, Terry Crews, Patton Oswalt, David Cross, Danny Glover, Steven Yeun și Armie Hammer. Situat în Oakland, California, filmul urmează un tânăr telemarketer afro-american care adoptă un accent alb pentru a-și prospera slujba.

Filmul a fost prezentat la Festivalul de Film Sundance la 20 ianuarie 2018. Este programat să fie lansat în teatre la 6 iulie 2018 de către Annapurna Pictures. Într-o versiune alternativă de astăzi a lui Oakland, Cassius “Cash” Green are o durată vie de viață în garajul unchiului său și se străduiește să-și găsească un loc de muncă.

Sorry to Bother You 2018 online subtitrat hd

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Sorry to Bother You 2018 online subtitrat hd

Sorry to Bother You 2018 online subtitrat hd Îmi pare rău că vă deranjez este un film de comedie științifico-fantastică din 2018 scris și regizat de Boots Riley, în debutul său regizoral. Ea îl interpretează pe Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Omari Hardwick, Terry Crews, Patton Oswalt, David Cross, Danny Glover, Steven Yeun și […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?