Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Song to Song (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Song to Song (2017) Subtitrat online in romana gratis. După ce a făcut „Zilele Cerului” în 1978, regizorul Terrence Malick a luat o pauză de două decenii de la cinematografie, retragându-se la Austin, Texas unde a fost filmat ultimul său film (și „Tree of Life” filmat acolo). În timpul absenței sale, Malick a fost ratat cu greu: Aici a fost un regizor care a creat unul dintre cele mai vizuale filme uimitoare din toate timpurile, doar să dispară, J.D. Salinger-esque, din mediul în care și-a lăsat atât de profund amprenta. Apoi, practic din albastru, Malick a reapărut cu „Linia subțire roșie”, după care, omul care a tăcut atâta timp, ar fi putut să tacă puțin, dezlănțuind un torrent creativ care ajunge la crescendo cu „Song to Song. “
Mă durează să spun, dar Malick ar putea să vrea să ia în considerare o altă perioadă de timp. A intrat în producție la doar câteva luni după ce sa născut în „Hollywood”, „Cavalerul de Câștiguri”, „Song to Song” îl găsește pe Maestro în modul record, remițând mai mult sau mai puțin aceleași teme pe fundalul muzicii Austin scenă – doar cel mai recent film limitat – îngrozitor Malick, care riscă să submineze geniul și misterul celei mai bune lucrări. „Song to Song” prezintă o poveste de dragoste în care Rooney Mara se află prinsă între doi bărbați, un producător de mare putere jucat de Michael Fassbender, celălalt descoperire muzicală, un cântăreț-compozitor care arată ca un ușor versiunea mai tanara a „Ryan Gosling” a lui „La La Land” (care este, de fapt, de cand adolescentul ex-Mouseketeer a facut primul film al lui Malick, inapoi la sfarsitul anului 2012). Complicarea triunghiului reprezintă trei roluri suplimentare pentru actrițe capabile să facă mai mult: Natalie Portman, Cate Blanchett și Bond girl Bérénice Marlohe („Skyfall”). Song to Song (2017) Subtitrat online un film de drama de nota 10 la calitate HD. Ca și Gosling, Mara joacă, de asemenea, un tânăr compozitor, deși singura modalitate de a ști că este să citiți notele de presă. În filmul eliptic însuși, care este atât de amestecat că singura continuitate este fotografia cu unghi larg de la DP Emmanuel Lubezki, ea este mai degrabă o oportunistă cuier, un călugăr și un cățelar al cărui idee de a-și „plăti taxele „Este de a dormi cu cel mai puternic om pe care îl poate găsi – în acest caz, caracterul lui Fassbender (al cărui nume, descoperit în final creditele, este Cook).
Și apoi, într-o zi, la una dintre petrecerile sălbatice ale lui Cook – care sunt mai mult sau mai puțin interschimbabile cu shindigurile de la Hollywood văzute în „Cavalerul cupei” – Faye se întâlnește cu BV și se îndrăgostesc. Dragostea, așa cum o cunoaștem din filmele Malick anterioare, este o stare de sensibilitate emoțională, în care actorii minunați declanșează zâmbete spontane în timp ce se rostogolesc în iarbă sau se apăsă pe ferestre sau se ghemulează în timp ce conduc și pot lovi dacă mașina în discuție este un bătător vechi sau un Ferrari roșu scânteietor. Dragostea malicică face ca oamenii crescuți să se comporte ca niște copii, care este țelul neclintit al aproape tuturor filmelor sale: să atingă acea „stare de grație” unde uită complexitatea crudă a lumii adulte, regresându-se la un fel de naivitate copilărească. Pentru oricine a urmat cariera lui Malick (și acest film s-ar putea dovedi atent pentru cei care nu se încadrează în acel tabără), este un tâmpit de-acum cunoscut: niciodată nu am auzit vreodată acest cuplu uimitor de frumos să discutăm ceva de substanță sau comun interesul – nici măcar muzica – dar știu de ghinionul lor plictisit că sunt la înălțimea fericirii.
Faye și BV ar putea să meargă așa pentru totdeauna, cumpărând umbrele antice și jucând avionul în pat, dar există o complicație destul de masivă: Faye nu a rupt lucrurile cu Cook și probabil este prea îngrijorată de modul în care ar putea să o afecteze încă inexistentă carieră muzicală pentru a face acest lucru. „Ne-am gandit ca putem doar sa se rostogoleasca si sa coboare, sa traiasca de la cantar la cantat, sa sarut sa se sarute”, spune Faye devreme prin voce (un motiv in toate filmele lui Malick, ca fragmente aparente de asociatie libera de gandire.
Și totuși, acea linie trădează o maturitate și un grad de perspectivă pe care Mara nu le descrie niciodată pe ecran, în ciuda faptului că și-a dat atât de mult de performanță. Această epifanie nu aparține personajului la fel de mult ca și regizorului, care dezaprobă abandonul aproape nihilist cu care Faye (și contemporanii săi) greșesc lipsa de restricții în relațiile lor ca libertate. În prima linie vorbită în film, Faye confestează: „Am trecut printr-o perioadă în care sexul trebuia să fie violent”. Și asta vine dintr-un loc mai profund decât personajul însuși, în timp ce promite un film mult mai provocator decât una care urmează.
Cronologia exactă a evenimentelor se dovedește practic imposibilă de a se dezlega, având în vedere structura agresivă neliniară a filmului – intensificată de cât de des se schimbă personajul Mara coafura, de la pânză la coadă, de roșcată, până la perucă blondă scurtă. Adăugați în acest fel personajele care intersectează între mai multe case, forțându-ne să ne reorientăm de fiecare dată când filmul sare de la, de exemplu, complexul de țărănești al lui Cook, aflat în afara Austinului, până la un apartament plăcut pe care îl păstrează într-un zgârie-nori din centrul orașului camere de hotel închiriate, avioane și vacanțe mexicane) și filmul începe să se simtă ca un teaser chinezesc descurajator.
Indiferent cât de confuză, rezultatul reprezintă un virtuos de patru ani pentru cei trei editori ai filmului (și echipa de rezervă din cinci), care au creat un sentiment de complexitate cristalină de ceea ce ar fi trebuit să fie o poveste simplă și destul de subțire – în măsura în care „Song to Song” se simte în cele din urmă ca un remix al ei înșiși. Acest lucru nu este cu siguranță modul în care funcționează gândirea sau memoria umană, ci mai degrabă un format unic pentru Malick, care a suferit cu îndrăzneală tradițiile tradiționale de povestire, chiar și în aceasta, trăsătura sa cea mai narativă de la „Zilele Cerului”.
Distrugeți daunele provocate de blender, iar complotul este destul de simplu: în timp ce tineri, ambițioși și nesiguri, Faye se alătură cu Cook, sperând că ar putea beneficia de cariera ei (ceea ce nu a făcut-o). Apoi se întâlnește cu protegiul lui Cook, BV, iar legătura lor îi învață ce poate fi dragostea, deși nu este capabilă să spargă lucrurile cu șeful său. Între timp, Cook seduce o chelneriță (Portman, frumoasă ca niciodată în mod bisericesc, Texas, majoretă), corupindu-i cu apetitul său sexual. În cele din urmă, BV își dă seama de duplicitatea lui Faye, iar cuplul sa despărțit. Faye întâlnește un sexy parizian (Marlohe) și descoperă partea safistică, în timp ce BV se încălzește la un Brit (Blanchett) recent înțepat de inimă. Mara și Gosling se vor întoarce împreună? Doar Dumnezeu iarta.
Din personajele dincolo de triunghiul iubirii inițiale din ansamblul prea mic al lui Malick, Portman are cea mai mare parte și, de asemenea, cel mai puternic, datorită nu numai caracterului personajului ei, ci și abilității actritei de a lua un rol subțire, aproape fără dialog și să se simtă complet rotunjite. Holly Hunter apare ca pe mama lui Portman, deși primele care vor interesa cu siguranță audiențele sunt cele ale muzicienilor. Malick sa angajat să acorde filmei autenticitatea scenei muzicale: Iggy Pop, Flea, Lykke Li , și Patti Smith, ale căror interacțiuni sinceră cu Faye îi dau filmei sufletul (un cuvânt pe care Faye îl aruncă ușor, dar altfel pare să lipsească). Există chiar și un pic foarte amuzant cu Val Kilmer, jucând un rocker vechi răzvrătit, care ia un lanț de fier la difuzoarele sale la mijloc (de ce nu face un film despre el?) În timp ce este amuzant să joci „la fața locului muzician” ca ping complot -ponguri înainte și înapoi de-a lungul timpului propriu, mai impresionante decât aparițiile oaspeților sunt scenele împușcat și în culise în cadrul festivalurilor Austin real de muzică: South by Southwest, Austin City Limits Festival și Fun Fun Fun Fest. Logistica pură implicată în filmări în mijlocul concertelor reale bogătează mintea, demonstrând în același timp că acest proiect ambițios-intenționat este mult mai mult decât un exercițiu simplu de pictură. Dacă e ceva, acesta este panza sa masivă Hieronymus Bosch, în care atât Malick, cât și distribuția lui neînfricat dezvăluie fațete grotești ale lui. Song to Song (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Song to Song (2017) Online Subtitrat

Song to Song (2017) Subtitrat online in romana gratis. După ce a făcut „Zilele Cerului” în 1978, regizorul Terrence Malick a luat o pauză de două decenii de la cinematografie, retragându-se la Austin, Texas unde a fost filmat ultimul său film (și „Tree of Life” filmat acolo). În timpul absenței sale, Malick a fost ratat […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?