Sometime Other Than Now (2021) film gratis hd

Va oferim gratuit filmul Sometime Other Than Now (2021) film gratis hd la cea mai buna calitate disponibila fara intreruperi pe OnlineHDFilme.

Descrierea filmului:

Sometime Other Than Now “este un film frustrant de văzut – continuă să se prăpădească pe punctul de a fi bun, dar niciodată nu reușește. Nu m-am gândit niciodată că îmi va lipsi abilitatea (dacă nu profunzimea) lui Nicholas Sparks, dar iată-ne .

La fel ca în poveștile lui Sparks, ne găsim lângă Oceanul Atlantic, cu personaje care tânjesc după dragoste și se luptă cu pierderea, privind cu tristețe apa. Deci, povestea are o structură solidă, chiar dacă familiară, cu una dintre cele mai durabile teme ale povestirii: răscumpărarea. Are un cadru frumos, pe malul oceanului din New England, fotografiat cu drag de Christopher Walters. De asemenea, are o distribuție de actori talentați care fac tot posibilul pentru a aduce ceva autenticitate personajelor, dar sunt dezamăgiți de un scenariu subțire al scriitorului / regizorului / compozitorului Dylan McCormick.

Server 1

Leave a Comment