Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Smallfoot (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Smallfoot (2018) Online Subtitrat gratis la format HD. Pe măsură ce aduce mai multe atingeri planurilor pentru prima ambițioasă scenă de animație de la Warner Animation Group, Warner Bros. a stabilit data lansării primăvara anului 2018 pentru „Smallfoot”, cea de-a doua caracteristică animată originală așteptată.
Știri din „Smallfoot’s” dating produc producătorul Brad Lewis a folosit pe 14 iunie Festivalul Annecy al Franței pentru a dezvălui șapte secvențe din „Storks”, al doilea film WAG și prima animație originală care a lovit cinematografele americane pe 23 septembrie.
„Smallfoot” și „Storks” sunt două din cele șase filme WAG care se află acum în diferite stadii de producție, care vor afecta teatrele din S.U.A. în următorii patru ani și jumătate. Acea ardezie pare a fi cea mai tare nouă adăugare la animația de la Hollywood de la orice studio din ceea ce a mai rămas din deceniul acesta.
Prezentarea lui Lewis Annecy, de departe cea mai mare dezvăluită până în prezent a unor extrase nevăzute din „Storks” – doar două până la trei minute au fost văzute în public, a spus Lewis – de asemenea, a subliniat dezvoltarea WAG a unei case în devenire – stil, o distinctă zaniness care canalizează în special tonul moștenirii moștenite a lui Warner Bros. „Looney Tunes”. Smallfoot (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme de animatie 2018. Înfipt mitul lui Yeti pe cap – acum este eroul, un Yeti, care crede că oamenii există cu adevărat – „Smallfoot” este scris de John Requa și Glenn Ficarra („Crazy, Stupid, Love”, „Cats & Dogs „). Acesta a fost dezvoltat dintr-o idee originală a lui Sergio Pablos („Despicabil Me”). Artistul de poveste „The Croods” și designerul de personaje despre „Rise of the Guardians”, Ryan O’Loughlin este gata să îndrume.
WAG este un studio de tip „front-end” cu sediul în Los Angeles, care gestionează îmbarcare de povestiri, design de caractere, concept de artă, editorial, editare de povestiri și înregistrări vocale, a declarat Christopher deFaria, președintele Warner Bros. Pictures, animație, producție digitală și VFX .
În cazul „Smallfoot”, design-ul personajelor și multe dintre bobinele de poveste vor fi efectuate la studiourile SPA de la Sergio Pablos din Madrid. Filmul se va muta apoi într-unul dintre studiourile de animație ale partenerului Warner Bros, a adăugat deFaria.
„Smallfoot” va deveni al cincilea film de la Warner Animation Group. „Storks” este regizat de veteranul Pixar Doug Sweetland și Nicholas Stoller, care până în prezent a fost un live-action helmer al cărui debut, „Forgetting Sarah Marshall” a fost produs de Judd Apatow. „Storks” se deschide pe 23 septembrie. Smallfoot (2018) Online Subtitrat este un film de animatie si tot odata de comedie. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Smallfoot (2018) Online Subtitrat

Smallfoot (2018) Online Subtitrat gratis la format HD. Pe măsură ce aduce mai multe atingeri planurilor pentru prima ambițioasă scenă de animație de la Warner Animation Group, Warner Bros. a stabilit data lansării primăvara anului 2018 pentru „Smallfoot”, cea de-a doua caracteristică animată originală așteptată.Știri din „Smallfoot’s” dating produc producătorul Brad Lewis a folosit pe 14 […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?