Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Skyscraper (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Skyscraper (2018) Online Subtitrat la calitate HD. Iată ceva pe care nu l-am văzut: Starul Scream, Neve Campbell, a semnat pentru a juca în Skyscraper, noul film de acțiune condus de Dwayne Johnson de la Dodgeball și directorul Central Intelligence, Rawson Marshall Thurber. În plus, există un nou sinoptic care umple un pic mai mult din complotul filmului, care implică efortul lui Johnson de a-și salva familia dintr-o clădire arzătoare.
Campbell a crescut la proeminență în anii ’90 cu Party of Five, The Craft și franciza Scream și de atunci a devenit o serie obișnuită pe Netflix’s House of Cards. Nu există încă niciun cuvânt despre cine va juca, dar se potrivește cu arhetipul „Carla Gugino în San Andreas”, așa că nu aș fi surprins dacă a jucat aici soția lui Johnson. (Întotdeauna îmi pot spera să surprindă pe toată lumea și să joace un fel de ticăloșie, dar să fim reali). Dar, chiar dacă personajul ei se dovedește a fi ceva mai mult decât o decupare de carton a unui om, așa cum se întâmplă uneori în filmele de acțiune cum ar fi acestea, cel puțin filmul atrage un interes preconizat de dragoste care este vârsta potrivită pentru Johnson. (Este 45 de ani, are 43 de ani). Același lucru nu se poate spune, de exemplu, Tom Cruise, de 54 de ani, care a apărut recent în fața a 32 de ani, Annabelle Wallis din The Mummy.
Într-o încercare transparentă de a se întoarce la cel mai înalt nivel mondial de box office se întoarce, filmul este stabilit în China. În cazul în care un film al Hollywood-ului este pus în China sau descrie țara într-o lumină pozitivă, este mult mai probabil că treci restricțiile de import. Și, după cum am văzut în ultimii ani, o recepție bună în China poate fi uneori diferența dintre un film fiind o bombă jenantă sau un succes masiv. Skyscraper (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Icoana globală Dwayne Johnson conduce distribuția Zgârie-norii legendarului ca fost lider al echipei FBI de salvare a ostaticilor și veteranului american de război Will Ford, care acum evaluează securitatea zgârie-nori. În timpul misiunii în China, el găsește cea mai înaltă clădire din lume, cea mai sigură din lume, și a fost încadrată pentru asta. Un om pe cale de dispariție, Will trebuie să-i găsească pe cei responsabili, să-și clarifice numele și să-și salveze cumva familia care este prinsă în interiorul clădirii … deasupra liniei de incendiu. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Skyscraper (2018) Online Subtitrat

Skyscraper (2018) Online Subtitrat la calitate HD. Iată ceva pe care nu l-am văzut: Starul Scream, Neve Campbell, a semnat pentru a juca în Skyscraper, noul film de acțiune condus de Dwayne Johnson de la Dodgeball și directorul Central Intelligence, Rawson Marshall Thurber. În plus, există un nou sinoptic care umple un pic mai mult din […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?