Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Skyscraper 2018 film online subtitrat

Advertising

Loading...
Skyscraper 2018 film online subtitrat un film online foarte bun in care joaca actori celebri precum Dwayne Johnson, Neve Campbell sau Pablo Schreiber.

Este un film de acțiune americană din 2018 scris, co-produs și regizat de Rawson Marshall Thurber. Se numără Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber și Hannah Quinlivan. Povestea urmează unui fost agent de la FBI care trebuie să-și salveze familia de un zgârie-nori nou construit – cel mai înalt din lume – după ce este preluat de teroriști.

Filmările au început în septembrie 2017 în Vancouver, British Columbia, Canada. Este programat să fie lansat în Statele Unite de Universal Pictures la 13 iulie 2018 în 2D și 3D.

Fostul agent și amputat al FBI Will Sawyer trăiește cu cel mai înalt și “cel mai sigur” zgârie-nori din Hong Kong împreună cu familia sa. Zidăria însăși, cunoscută sub numele de “Pearl”, găzduiește mai multe etaje care funcționează ca o societate proprie și, în ciuda riscurilor evidențiate de Sawyer, care este capul de securitate al clădirii, șefii săi insistă că este impenetrabil. Vizionati acum Skyscraper 2018 film online subtitrat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Skyscraper 2018 film online subtitrat

Skyscraper 2018 film online subtitrat un film online foarte bun in care joaca actori celebri precum Dwayne Johnson, Neve Campbell sau Pablo Schreiber. Este un film de acțiune americană din 2018 scris, co-produs și regizat de Rawson Marshall Thurber. Se numără Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?