Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sicario Day of the Soldado (2018) online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Sicario Day of the Soldado (2018) online gratis subtitrat in romana in romana hd. Bucurati-va de un film online pe care cu siguranta o sa il apreciati.

Sicario: Ziua lui Soldado (lansată în afara Americii de Nord ca Sicario 2: Soldado sau pur și simplu Sicario 2) este un film thriller de acțiune american în 2018, regizat de Stefano Sollima și scris de Taylor Sheridan. O continuare a filmului Sicario din 2015, Benicio del Toro, Josh Brolin și Jeffrey Donovan își reiau rolurile, printre care Isabela Moner, Manuel Garcia-Rulfo și Catherine Keener. Complotul urmărește războiul împotriva drogurilor de la granița dintre SUA și Mexic, deoarece a escaladat până la punctul în care cartelul a început să transporte teroriști, forțând guvernul Statelor Unite să se alăture echipei hitman-ului Alejandro Gillick.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Sicario Day of the Soldado (2018) online gratis subtitrat in romana

Sicario Day of the Soldado (2018) online gratis subtitrat in romana in romana hd. Bucurati-va de un film online pe care cu siguranta o sa il apreciati. Sicario: Ziua lui Soldado (lansată în afara Americii de Nord ca Sicario 2: Soldado sau pur și simplu Sicario 2) este un film thriller de acțiune american în […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?