Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Shazam! (2019) Online subtitrat HD

Advertising

Loading...Shazam! (2019) online subtitrat gratis. Un băiat este dat capacitatea de a deveni un super-erou adult în vremuri de nevoie cu un singur cuvânt magic.
Billy Batson este un băiat ales de vrăjitorul Shazam pentru a fi cel mai puternic mortal din lume. Ori de câte ori cheamă numele vrăjitorului, el se transformă într-un super-erou numit Capitan Marvel, care posedă înțelepciunea lui Solomon, puterea lui Hercule, rezistența Atlasului, puterea lui Zeus, curajul lui Ahile și viteza lui Mercur.
Shazam este unul dintre filmele care urmează să fie adăugate la Universul extins al Universității DC, care va fi lansat în 2019. După luni de speculații, se confirmă că regizorul David F. Sandberg va direcționa filmul pe baza unui scenariu scris de Henry Gayden.
Dwayne Johnson a fost mult timp confirmat să joace personajul Shazam, Black Adam, dar el poate să nu apară în acest film. Actorul a împărtășit că personajul său va fi mai mult ca versiunea nouă a personajului – mai mult ca un anti-erou decât orice altceva.
De la această scriere, regizorul a dezvăluit că pre-producția a început deja cu filmările începute la începutul anului 2018. De asemenea, el a dezvăluit că doi actori separați vor juca Billy și alter-ego-ul său super-erou. Niciun actor nu a fost anunțat pentru a juca în prezent, dar John Cena și Joshua Sasse sunt considerați a fi primii care au jucat rolul. Filmul Shazam! (2019) Online subtitrat face parte din categoria filme 2019. Billy și căpitanul Marvel au apărut pentru prima dată în Whiz Comics # 2, publicat de Fawcett Comics. A fost creat de scriitorul Bill Parker și artistul C.C. Beck în 1939. Este considerat unul dintre cele mai populare personaje din anii 1940 și a devenit primul super-erou comic pentru a fi prezentat într-un film.
Un proces de încălcare a drepturilor de autor depus de DC Comics a provocat stoparea publicației de benzi desenate în 1953. DC ar dobândi ulterior drepturile asupra personajului și a intrat în universul DC. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Shazam! (2019) Online subtitrat HD

Shazam! (2019) online subtitrat gratis. Un băiat este dat capacitatea de a deveni un super-erou adult în vremuri de nevoie cu un singur cuvânt magic.Billy Batson este un băiat ales de vrăjitorul Shazam pentru a fi cel mai puternic mortal din lume. Ori de câte ori cheamă numele vrăjitorului, el se transformă într-un super-erou numit Capitan […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?