Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Shanghai Kiss, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Shanghai Kiss (2017), Online Subtitrat in Romana

Liam Liu încearcă să obţină un rol într-o reclamă la pastă de dinţi. El este respins după audiţie deoarece este considerat insuficient de est-asiatic. Liam se duce apoi acasă cu autobuzul şi acolo se întâlneşte cu o tânără şi frumoasă studentă pe nume Adelaide Bourbon (Hayden Panettiere). În timpul călătoriei, Liam descoperă că Adelaide i-a desenat un portret. Cei doi încep să stea de vorbă şi se dezvoltă rapid o prietenie între ei. Liam se simte vinovat că s-a împrietenit cu o fată atât de tânără, iar când Adelaide îl invită să meargă cu ea la bal, el refuză.

Prietenul lui, Joe Silverman (Joel Moore), este unul dintre cei mai vocali oponenţi ai unei „prietenii” cu această tânără, considerând că nu poate să iasă nimic bun din asta. Liam îşi exprimă frustrarea referitor la stereotipurile din jurul bărbaţilor est-asiatici care există la Hollywood. Mai târziu, Liam se duce s-o ia pe Adelaide de la şcoală. Liam este foarte neliniştit deoarece simte o legătură puternică la nivel intelectual cu Adelaide, numai că nu poate să treacă peste diferenţa de vârstă dintre ei.

Liam este sunat apoi de tatăl său din New York pentru a-i spune că bunica sa a murit şi i-a lăsat moştenire o căsuţa în Shanghai. El se duce în Shanghai şi îi promite lui Adelaide că o va suna în fiecare zi în care se află acolo. Ajuns în Shanghai, el este întâmpinat de vărul său vorbitor de engleză şi care i-a găsit un client pentru a vinde casa. După ce petrece o noapte în oraş cu vărul său şi cu o fată pe nume Amy, dar şi după ce are o discuţie ciudată cu Adelaide la hotel, el se duce să se vadă cu potenţialii cumpărători.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?