Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Searching 2018 film online subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Searching 2018 film online subtitrat in romana, o pelicula incadrata in categoriile Thriller, Mister si Drama, pe care o puteti urmari pe site-ul nostru, gratis si la o calitate HD.

“Căutarea” este un film thriller american psihologic din 2018, regizat de Aneesh Chaganty. Filmul este facut din punctul de vedere al telefoanelor inteligente și al computerului. Filmul este despre un tată care încearcă să-și găsească fiica dispărută în vârstă de 16 ani și îl vede pe John Cho. Este primul thriller mainstream, în rolul unui actor asiatic-american de la Hollywood.

A spus aproape în întregime de pe ecranul unui computer, David Kim descoperă că fiica lui, Margot, lipsește. În timp ce își caută istoria web și intervievează persoane care se presupune că erau aproape de ea, începe să afle că fiica lui nu era la fel de perfectă cum părea.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Searching 2018 film online subtitrat in romana

Searching 2018 film online subtitrat in romana, o pelicula incadrata in categoriile Thriller, Mister si Drama, pe care o puteti urmari pe site-ul nostru, gratis si la o calitate HD. “Căutarea” este un film thriller american psihologic din 2018, regizat de Aneesh Chaganty. Filmul este facut din punctul de vedere al telefoanelor inteligente și al […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?