Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sanju 2018 online subtitrat

Advertising

Loading...Sanju 2018 online subtitrat este o pelicula pe care cu siguranta o veti indragi, asa ca nu ezitati sa o vizionati. Regizorul este Rajkumar Hirani, un indian foarte bun in ceea ce face, care a creat un film biografic de drama foarte reusit.

D. N. Tripathi, un lirist, încearcă să scrie o biografie pe Sanjay “Sanju” Dutt, (Ranbir Kapoor), comparându-l cu Mahatma Gandhi. Un Sanjay plin de furie la aruncat. Curtea Supremă din Bombay își pronunță verdictul privind bombardamentele de la Bombay din 1993 și condamnă Dutt la cinci ani de închisoare pentru încălcarea Legii privind armele din 1959. Soția lui Manyata Dutt (Dia Mirza) se apropie de Winnie Diaz (Anushka Sharma) să scrie biografia lui Sanjay și să prezinte publicului său versiunea vieții sale.

Desi nu doreste la inceput, Winnie este rugat de Zubin Mistry (Jim Sarbh), un constructor imobiliar, sa nu scrie biografia, care o intriga. Winnie intervine prima dată pe Sanjay, iar viața lui este dezvăluită într-o retrospectivă. Mai pe scurt este un film foarte bun care merita vizionat.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Sanju 2018 online subtitrat

Sanju 2018 online subtitrat este o pelicula pe care cu siguranta o veti indragi, asa ca nu ezitati sa o vizionati. Regizorul este Rajkumar Hirani, un indian foarte bun in ceea ce face, care a creat un film biografic de drama foarte reusit. D. N. Tripathi, un lirist, încearcă să scrie o biografie pe Sanjay […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?