Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Sadako vs. Kayako (2016), Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Sadako v Kayako 2016, film online HD subtitrat în Română

O asistentă socială vizitează reşedinţa unei femei în vârstă şi o găseşte pe aceasta strangulată cu un cablu. În apropiere este un videoplayer care redă imagini ale faimoasei casete video blestemate. Când asistenta priveşte imaginile, Sadako Yamamura se manifestă în spatele ei şi este ucisă imediat. Videoplayerul este vândut mai apoi la un magazin şi cumpărat de studentele universitare Yuri Kurahashi şi Natsumi Ueno care doresc să îl folosească pentru a transfera imaginile de pe caseta cu nunta părinţilor pe DVD.

Când descoperă caseta blestemată în interior, curioasa Yuri îi dă drumul să vadă ce este pe ea. Yuri este distrasă de telefon şi ajunge să nu mai vadă imaginile – numai Natsumi o face şi rămâne îngrozită. Între timp, un muncitor cu jumătate de normă din magazinul de unde au cumpărat videoplayerul îi informează pe patroni că a văzut caseta blestemată. Fetele vor să returneze apoi videoplayerul şi la magazin află despre morţile recente despre care se spune că au fost cauzate de caseta video.

Disperate, fetele merg la Morishige, profesorul lor şi autor de legende urbane. Obsedat de ideea de-a se întâlni cu Sadako, Morishige priveşte cu fascinaţie caseta video, spre deosebire de fete care sunt îngrozite deoarece Natsumi ar mai avea doar o zi de trait. Morishige le duce pe fete la un exorcist în speranţa de-a o salva pe Natsumi, însă Sadako o posedează pe aceasta şi îi încearcă să-i atât pe Morishige cât şi pe exorcist şi cei doi asistenţi ai acestuia să se sinucidă.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?