Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Să prinzi un hoţ – To Catch a Thief, online pe net subtitrat in limba Româna

0
( High Definition )
Advertising

Loading...


Să prinzi un hoţ – To Catch a Thief (1955), online pe net subtitrat in limba Româna

Tiparul unui lanţ de jafuri petrecute pe Riviera Franceză face poliţia să creadă că un faimos hoţ de bijuterii pe nume John „The Cat” Robie (Cary Grant) a revenit în activitate. Robie se duce la un restaurant unde majoritatea personalului constă din foştii lui complici care au fost iertaţi pentru fărădelegile comise datorită faptului că au luptat în Rezistenţa Franceză pe vremea celui de-al Doilea Război Mondial, însă această iertare vine cu condiţia de-a menţine o viaţă în afara infracţiunilor.

Bertani, Foussard şi restul găştii îl invinovăţesc pe Robie deoarece asupra lor este mereu o umbră a suspiciunilor câtă vreme noul hoţ este activ. Când poliţia soseşte la restaurantul lui Bertani pentru a-l căuta pe Robie, fiica adolescentă a lui Foussard, Danielle (Brigitte Auber), care are o pasiune faţă de el, îl ajută să se refugieze. Robie afirmă că poate să demonstreze faptul că nu are nicio legătură cu hoţiile care se comit şi vrea să-l prindă pe făptaş pentru a face asta.

El cere ajutorul unui agent de asigurări pe nume H.H. Hughson (John Williams) care obţine o listă cu numele proprietarilor celor mai scumpe bijuterii ce se află în momentul de faţă în Rivieră. Turistele Jessie Stevens (Jessie Royce), o văduvă foarte bogată şi fiica ei, Frances (Grace Kelly), sunt în capul listei. Robie se împrieteneşte rapid cu cele două, însă în timp ce Jessie este încântată, Frances este ceva mai reticentă. Când Robie şi Frances se întâlnesc pe plajă cu Danielle, Robie păstrează masca de turist american bogat în ciuda faptului că Danielle este un pic geloasă.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?