Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Robin Hood, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Robin Hood 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Ne aflăm în anul 1199, iar Robin Hood este un arcaş de rând aflat în armata Regelui Richard I, zis Inimă de Leu. Veteran din Cea de-a Treia Cruciadă şi participant în Războiul contra lui Philip II al Franţei, ia parte acum la asediul Castelului Château. Deziluzionat şi obosit de atâtea războaie, el îl ia în serios pe Rege atunci când este invitat să-şi dea cu părerea în mod onest în legătură cu perspectiva pe care o are acest război şi în privinţa conduitei Regelui. După ce Robin îşi spune părerea sinceră, dar deloc măgulitoare, Richard îşi încalcă promisiunea şi ordonă ca Robin şi camarazii lui să fie luaţi prizonieri pentru a fi judecaţi după ce asediul se termină.

După ce află că Regele a fost ucis în timpul unui atac la castel, bărbaţii trădaţi decid să se elibereze şi să dezerteze. În drumul lor dau peste o ambuscadă în care a fost prinsă garda regală Engleză de către Godfrey, un cavaler englez care colaborează cu francezii. Robin şi companionii săi, văzând că soldaţii englezi sunt atacaţi de o forţă necunoscută, se implică activ şi contraatacă folosindu-şi abilităţile de arcaşi. Godfrey şi soldaţii rămaşi sunt alungaţi de Robin şi oamenii lui, iar apoi Robin descoperă că detaşamentul englezesc escortau coroana decedatului Richard înapoi în Anglia pentru a fi încoronat noul rege, fratele lui Richard, John.

Cercetând zona luptei, Robin găseşte un cavaler muribund pe nume Robert Loxley care îl roagă să-i ducă înapoi sabia tatălui său din Nottingham. Robin acceptă şi imediat după aceea Loxley îşi dă ultima suflare. Analizând situaţia, realizează că el şi companionii săi care au fugit alături de el din teminţa englezească, alţi doi arcaşi de rând şi un soldat, pot să ia locul gărzii regale decedate şi să se întoarcă în Anglia şi, de ce nu, să nu mai fie priviţi ca nişte proscrişi.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?