Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Robin Hood (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


Robin Hood (2018) Online Subtitrat este disponibil in limba romana gratis. Nu aveți nevoie să vă reamintim, dar în aceste zile, directorii de televiziune din Hollywood și TV par să aibă o țintă în minte – francize mari, sperăm că vor fi însoțite de spin-off-uri și de legături în toate locurile posibile de media. O consecință interesantă a acestui fapt este faptul că industria de divertisment a început să privească dincolo de capse și capcane în discuțiile lor „Ce putem face din franciza?”. „Ce-i cu alte feluri de personaje legendare?”, Le poți imagina întrebându-le, înainte de un moment eureka mare … „Ce zici de Robin Hood sânge ?!”
Aproape simultan, se pare că toate studiourile de la Hollywood au încorporat această idee de lansare a unei francize Robin Hood. Companiile de producție TV se ocupă de asemenea de acestea. Este ușor de înțeles de ce – Dl. Hood oferă un brand bancabil de bun-versus-rău romp, și are recunoașterea numelui și reputația pentru a se potrivi orice proprietate scumpe cartea de benzi desenate. Ca un bonus suplimentar, nici măcar nu trebuie să renunțați la drepturile pentru imaginea sau numele lui. Robin Hood (2018) Online Subtitrat este la calitate HD. Într-adevăr, oricare ar fi studioul de la stadiul de origine al unei francize plăcute Robin Hood ar putea să-și încaseze cecurile de la el pentru anii următori.
În total, numărăm zece noi versiuni de dezvoltare a lui Robin Hood care intenționează să lovească ecrane de toate dimensiunile în film și televiziune în următorii câțiva ani. Unele arata ca investitii corporatiste, degete clare, transversale pentru o franciza, in timp ce altele planuiesc ceva diferit pentru cei din colectii. Robin Hood (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Taron Egerton conduce aceasta, alaturi de Jamie Foxx ca Little John, Jamie Dornan ca Will Scarlet, Ben Mendelsohn in rolul Sheriff Of Nottingham si Tim Minchin ca Friar Tuck. Ea are o dată de lansare din martie 2018, ceea ce înseamnă că va învinge orice altceva de pe această listă din poarta.
Interesant este faptul că compania lui Leonardo DiCaprio, Appian Way, ajută pe partea de producție. A fost implicat și Joby Harold (un regizor, scenarist și, uneori, producător executiv care a lucrat de tot felul, de la Edge Of Tomorrow la Ronin al lui Frank Miller) și compania lui Safehouse Productions.
Poate cel mai relevant este faptul că Harold lucrează de asemenea la Cavalerii Maselor Rotunde ale lui Guy Ritchie: filmul lui King Arthur pentru Warner Bros. Acest proiect Robin Hood nu va fi cu acel studio, totuși. Acest proiect a ajuns la Lionsgate.
Odată cu terminarea recentă a jocurilor divergente și a celor de foame, este logic că Lionsgate ar dori o altă proprietate mare pe care ar putea să o comercializeze unui public în masă.
Un zvon fierbinte pentru stilul celui de-al doilea este acela de a fi un „reboot dulce”. Desigur, filmul lui Russell Crowe și al lui Robin Hood, din 2010, a condus, de asemenea, pe un teritoriu pietros și nu a reușit să lanseze franciza în modul în care studioul ar fi sperat. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Robin Hood (2018) Online Subtitrat HD

Robin Hood (2018) Online Subtitrat este disponibil in limba romana gratis. Nu aveți nevoie să vă reamintim, dar în aceste zile, directorii de televiziune din Hollywood și TV par să aibă o țintă în minte – francize mari, sperăm că vor fi însoțite de spin-off-uri și de legături în toate locurile posibile de media. O consecință interesantă […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?