Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Rings 2017 in romana hd

Advertising

Loading...
Rings 2017 online subtitrat in romana hs. Al treilea dintr-o serie de versiune americană de film din seria “The Ring» are loc treisprezece ani după evenimentele din filmul precedent. Julia începe să vă faceți griji atunci când se oprește comunicarea cu băiatul, Holt. În cele din urmă, el învață că acest lucru se face pentru a proteja același lucru de la vizualizarea pe o casetă video, că, dacă cineva se uită moare în termen de o săptămână. Un profesor de Holt a făcut descoperirea că, dacă cineva este de acord sa ma uit la banda după ultima persoană care a văzut-o apoi anulează efectul acestei. Julia uitam caseta video pentru a salva Holt, iar apoi prin digitalizarea conținutului descoperit un film “ascuns”, care conține informații despre istoria vieții ei bântuit Samara.

Dupa o scena de deschidere, care cu greu în legătură cu parcela de urmat, în afară de faptul că doar doi oameni care au vazut caseta video infam, care este pur și simplu pentru a oferi un “puternic” începe filmul (lipsa mizerabil), trebuie să ia doar câteva minute pentru a înțelege calitatea noului produs “horror-ul” Paramount. Având cârma regizorală necunoscut F. Javier Gutierrez, spre deosebire de cele două filme anterioare din serie au fost în scaunele corespunzătoare, unul un dispecer Hollywood experimentat (Gore Verbinski), ceilalți creatori a originalului «Ringu» (Hideo Nakata același ), “inele” este o nivelare de departe de film american franciza cele mai multe routiniariki și lacklustre, punând pe oskarouchou CV (pentru “a Beautiful Mind”) co-scenaristul Akiva Goldsman încă un plus dubios de copioasa în ei filmografia (cu exemple remarcabile ale filmelor Batman Joel Schumacher).

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
Rings 2017 in romana hd

Rings 2017 online subtitrat in romana hs. Al treilea dintr-o serie de versiune americană de film din seria “The Ring» are loc treisprezece ani după evenimentele din filmul precedent. Julia începe să vă faceți griji atunci când se oprește comunicarea cu băiatul, Holt. În cele din urmă, el învață că acest lucru se face pentru […]

Genul: 2016, 2017, Drama, Filme 2016, Filme 2017, Horror

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?