Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Replicas 2018 online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Replicas 2018 online gratis subtitrat in romana, un film online nou foarte bun, pe care nu il recomandam insa copiilor sub 12 ani. Scene agresive, pline de mister, care cu siguranta va vor atrage atentia si nu va vor lasa sa va plictisiti.

Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, este suficient sa va spunem ca actiunea este situata intr-un viitor colectivist Christofascist, ca sa va atragem atentia. Aici, un biolog sintetic îndrăzneț, după ce un accident de mașină îi ucide familia, se va opri la nimic pentru a-i aduce înapoi, chiar dacă ar însemna că se va împotrivi unui laborator controlat de guvern, unei forțe de poliție, sau chiar de știință. Va invit sa vedeti cum se va termina toata aceasta poveste zbuciumata.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Replicas 2018 online gratis subtitrat in romana

Replicas 2018 online gratis subtitrat in romana, un film online nou foarte bun, pe care nu il recomandam insa copiilor sub 12 ani. Scene agresive, pline de mister, care cu siguranta va vor atrage atentia si nu va vor lasa sa va plictisiti. Daca va intrebati despre ce este vorba, ei bine, este suficient sa […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?