Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Ready Player One (2018) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...Filmul Ready Player One (2018) online subtitrat este gratis la calitate HD. Steven Spielberg a debutat sâmbătă la filmul „Ready Player One” la San Diego Comic-Con. Remorca a fost prezentată ca parte a panoului Warner Bros. în sala Hall H.
Noul videoclip prezintă personaje de la „Lord of the Rings”, „Back to the Future”, „Iron Giant” și „Nightmare on Elm Street”, introducând fanii la protagonistul Parzival, interpretat de Tye Sheridan. Filmul Ready Player One (2018)  face parte din categoria filme online 2018. Parazival este împotriva lumii pentru a câștiga o vânătoare de comori culturale pop. Fiind un orfan care trăiește într-o remorcă deplasată cu mătușa și alte 15 străini, el scapă în The Oasis, o realitate virtuală creată de renumitul dezvoltator James Halliday, jucat de Mark Rylance, câștigător al premiului Oscar. Când moare Halliday, el dezvăluie un joc lumii care va lăsa câștigătorul în controlul total al Oasului.
Parazival devine apoi obsedat de competiție – și găsind ouăle de Paști ascunse în jurul oaselor, care sunt cheia victoriei – și în cele din urmă devine în contradicție cu organizația Innovative Online Industries și cu nepoliticosul Nolan Sorrento (Ben Mendelsohn), care doresc să câștige concurs și răsărit Prețul Oasisului de admitere. Olivia Cooke, Simon Pegg și T.J. Miller este, de asemenea, star. În cadrul panelului, Spielberg a recunoscut că filmul inițial avea nevoie de un director mai tânăr să se conecteze cu realitatea virtuală. El spune că VR a durat 2,5 ani pentru a finaliza.
Spielberg a confirmat, de asemenea, importanța personajelor ficționale existente în complot. „[Giantul de fier] este un adevărat jucător important în această poveste”, a remarcat el. Ready Player One (2018) este un film de aventuri si actiune.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Ready Player One (2018) Film online subtitrat HD

Filmul Ready Player One (2018) online subtitrat este gratis la calitate HD. Steven Spielberg a debutat sâmbătă la filmul „Ready Player One” la San Diego Comic-Con. Remorca a fost prezentată ca parte a panoului Warner Bros. în sala Hall H.Noul videoclip prezintă personaje de la „Lord of the Rings”, „Back to the Future”, „Iron Giant” și „Nightmare […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?